YouTube Google άνδρες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Η στρατιωτική χορωδία της Ρωσίας τραγουδάει το… «Get lucky»

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Δείτε το βίντεο με τους ένστολους να δίνουν πραγματικό σόου κατασκευη eshop ερμηνεύοντας κατασκευη eshop τη μεγάλη επιτυχία των Daft Punk…”

Η στρατιωτική χορωδία της Ρωσίας τραγουδάει το… «Get lucky» κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Δείτε το βίντεο με τους ένστολους να δίνουν πραγματικό σόου ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία των Daft Punk

Φορούν τις στολές τους, τα πηλήκια τους και κρατούν μικρόφωνα, έτοιμοι να ενθουσιάσουν το κοινό με τις τραγουδιστικές ικανότητές τους. Στο ρεπερτόριό τους, όμως, δεν συμπεριλαμβάνονται στρατιωτικά εμβατήρια, αλλά… η επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού «Get lucky» των Daft Punk και του Pharell Williams.

Ο λόγος για τη στρατιωτική χορωδία της Ρωσίας, που εξέπληξε για μία ακόμα φορά με τη γκάμα των μουσικών προτιμήσεών της.

Δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας και θεαματικό σόου, οι άνδρες της χορωδίας παρασύρουν στο χορευτικό ρυθμό του τραγουδιού το κοινό τους που απαρτίζεται από συναδέλφους τους και ανώτερούς τους.

Το βίντεο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, όπου φαίνονται οι ένστολοι να λικνίζονται ρυθμικά και να διασκεδάζουν με την επιλογή του κομματιού.

Πριν λίγους μήνες είχαν ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία το τραγούδι της Βρετανίδας τραγουδίστριας, Adele, «Skyfall» της ομώνυμης κατασκοπικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεκ ως 007.

Η στρατιωτική χορωδία ιδρύθηκε το 1928 και είναι περισσότερο γνωστή για τις κλασσικές επιλογές της, ωστόσο έχει και παράδοση στη διασκευή δημοφιλών τραγουδιών. Πριν μερικά χρόνια είχαν τραγουδήσει το Sweet Home Alabama των Lynyrd Skynyrd και είχαν διασκευάσει το Down Under των Men at Work ώστε να θυμίζει παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι.

<param name="movie" value="//www. YouTube.com/v/P08B_lBUL0E?hl=en_GB&version=3″>

<embed src="//www. YouTube.com/v/P08B_lBUL0E?hl=en_GB&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”315″ width=”560″>

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν κατασκευη eshop την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι κατασκευη eshop ένας κοινός κατασκευη eshop παράγοντας διάπραξης βίαιου κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop εγκλήματος, κατασκευη κατασκευη eshop eshop ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/world/article/326644/i-stratiotiki-horodia-tis-rosias-tragoudaei-to-get-lucky/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *