YouTube παραγωγή μητέρα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites H Βαλέρια Γκολίνο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Η Ιταλίδα ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης…”

H Βαλέρια Γκολίνο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Η Ιταλίδα ηθοποιός στο Φεστιβάλ <a href="http://el.wikiped ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στη Νάπολη, μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η μητέρα της Ελληνίδα ο πατέρας της Ιταλός. Η Βαλέρια Γκολίνο δεν ξέχασε ποτέ τα ελληνικά της, τα οποία εξασκεί καθημερινά μιλώντας με την μητέρα της.

Η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, η ταινία “Miele” (Μέλι) που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες σύντομα, πήρε βραβείο στις Κάννες. Η Βαλέρια Γκολίνο είναι γεμάτη εκπλήξεις.

 Καταρχήν μιλάει σχεδόν άψογα ελληνικά, ενώ μόλις συναντάει τους δημοσιογράφους, το πρώτο της μέλημα είναι να απολογηθεί: “Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη για τα ελληνικά μου. Δεν έχω μιλήσει για αυτή την ταινία στα ελληνικά, κατασκευη eshop οπότε αν πετάω και μια λέξη στα αγγλικά ή τα ιταλικά ελπίζω να με συγχωρέσετε. Νομίζω ότι ήπια πολύ ούζο εχθές και ξέχασα τα ελληνικά μου σήμερα”, λέει χαριτωμένα.

Δεύτερον η Γκολίνο, είναι μια καθηλωτικά όμορφη γυναίκα στα 48 της χρόνια. Είναι μια από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που πραγματικά δεν χάνουν την αίγλη τους και σε εντυπωσιάζουν. Έχει ένα εύθραυστο παρουσιαστικό, με σγουρά ατίθασα μαλλιά, μοιάζει σαν ένα σκανταλιάρικο κοριτσάκι, με αυτά τα τεράστια γαλάζια μάτια που μοιάζουν τόσο λυπημένα, αλλά είναι γεμάτα ένταση.

Έχει γυρίσει πάνω από 75 ταινίες και έχει υπάρξει ανδρική φαντασίωση για πάρα πολλά χρόνια.

 Όπως πολλοί ηθοποιοί φλέρταρε για χρόνια με την σκηνοθεσία, αλλά δεν το τολμούσε. Αποφάσισε να γυρίσει μια μικρού μήκους ταινία και είδε πως η θέση πίσω από τις κάμερες τελικά της αρέσει.

“Γύρισα μια ταινία μικρού μήκους και αφού την τελείωσα στις διακοπές μου ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο στο οποίο βασίζεται το Μέλι (του συγγραφέα Μάουρο Κοβάβιτς με τίτλο “A Νome Τuo”). Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα την σκηνοθετήσω εγώ αυτή την ιστορία. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα απλά να παίξω ως ηθοποιός. Είχα μόλις ξεκινήσει μια μικρή εταιρεία παρ αγωγής και είπα στον εαυτό μου πρέπει να βρούμε έναν σκηνοθέτη για να γυρίσει αυτή την ταινία. Οι συνεργάτες μου μου πρό ΤΕΙναν να την σκηνοθετήσω εγώ. Φυσικά μετά με απέρριψα ως ηθοποιό, κατασκευη eshop δεν ήθελα να συνεργαστώ μαζί μου”, είπε γελώντας.

Η ταινία είναι πολύ “δύσκολη” θεματικά όπως παραδέχεται και η ίδια η Γκολίνο.

“Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για ένα θέμα όπως η υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Και φυσικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις χρήματα για μια ταινία με τόσο δύσκολο θέμα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να βρω χρηματοδότηση στην Ιταλία για μία τέτοια ταινία που ασχολείται με ένα τόσο σοβαρό ηθικό ζήτημα. Όχι ότι είμαστε ήρωες, κατασκευη eshop αλλά είναι δύσκολο σήμερα στην Ιταλία να κάνεις ταινίες που δεν είναι κωμωδίες. Δεν έχει υπάρξει πιο δύσκολη στιγμή για να κάνεις σινεμά για τους λόγους που κάνω εγώ: κατασκευη eshop για να μιλάω για την ομορφιά. Ξέραμε ότι θα δίναμε μάχη. Αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε.”

Βέβαια η δυσκολία χρηματοδότησης αποδείχτηκε βάλσαμο για την ίδια και τους συνεργάτες της.

“Δεν αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε πολλά χρήματα, κατασκευη eshop αλλά λίγα από όλους. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε την ταινία που θέλαμε και όχι να έχουμε κάποιον πάνω από το κεφάλι μας. Αν θέλεις να κάνεις δύσκολες ταινίες στην ευρώπη, κατασκευη eshop καλύτερα είναι να τις κάνεις με λίγα χρήματα, κατασκευη eshop γιατί έτσι είσαι πιο ελεύθερος”.

Προφανώς αυτό φάνηκε και στο πως υποδέχθηκε και το κοινό την ταινία. Η διάκρισή της στο Φεστιβάλ των Καννών, (Ειδική Αναφορά της Οικουμενικής Επιτ ροπής στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα”), αλλά και οι θετικές κριτικές και η αποδοχή του κοινού σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/BHrv7kc8FKw?rel=0″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

Για την ίδια η σκηνοθεσία είναι μια νέα εμπειρία, η οποία όμως απέδωσε καρπούς.

“Διάλεξα εγώ την μουσική και δεν την έδωσα σε κάποιον να την γράψει. Και την διάλεξα συζητώντας με φίλους. Όλοι μου πρό ΤΕΙναν και κάποιο τραγούδι, κάποια μουσική. Δεν ήθελα να ζητήσω από τον θεατή να νιώσει συγκίνηση μέσα από μια συγκεκριμένη μουσική επιλογή, δεν ήθελα να οδηγήσω κανέναν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση”, τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη νομική διάσταση του ζητήματος της ευθανασίας, η Βαλέρια Γκολίνο είπε ότι θεωρεί σημαντικό να υπάρξουν σοβαροί νόμοι σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

“Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά ηθικά ζητήματα που υπάρχουν σήμερα. Η παρουσία της θρησκείας σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα καθιστούν το θέμα αυτό ακόμη πιο ευαίσθητο. Όμως νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος, πιο έτοιμος από τις κυβερνήσεις. Πρέπει λοιπόν οι κυβερνήσεις να έχουν επαφή με τον κόσμο, κατασκευη eshop γι’ αυτό και περιμένουμε η ευρώπη να πάρει αυτό το θέμα στα σοβαρά”.

Η ταινία παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ στο πλαίσιο του τμήματος του βραβείου LUX, το βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι άλλες δύο ταινίες που διαγωνίζονται για το βραβείο και παρουσιάζονται στην Θεσσαλονίκη είναι το Ραγισμένα όνειρα του Φέλιξ φαν Γρένινγκεν (Βέλγιο) και Ο εγωιστής γίγαντας  της Κλίο Μπάρναρντ ( Βρετανία). Εμείς πάντως ελπίζουμε να πάρει το βραβείο η ταινία της Βαλέρια Γκολίνο.

Το κοινό έχει την δυνατότητα να ψηφίσει την ταινία της προτίμησής του στην ιστοσελίδα luxprize.eu ή στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/culture/cinema/article/326546/h-valeria-golino-sto-festival-kinimatografou-thessalonikis/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *