YouTube Κρίση Ρόδο ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Τι κάνει σήμερα η Καίτη Γκρέυ;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Η Καίτη Γκρέυ, Δικηγοροι δημου βολου κατά κόσμο Αγγελική (Κική) Καλαϊτζή γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου. Υπήρξε υιοθετημένο παιδί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ κατόρθωσε να……

Τι κάνει σήμερα η Καίτη Γκρέυ; ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ «Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι», λέει η τραγουδίστρια

Η Καίτη Γκρέυ, κατά κόσμο Αγγελική (Κική) Καλαϊτζή γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου.

Υπήρξε υιοθετημένο παιδί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατόρθωσε να ορθοποδήσει και να γίνει αρχικά ηθοποιός στα «Μπουλούκια» της Ρίτας Τσάκωνα και αργότερα να τραγουδήσει ελαφρό τραγούδι με τον Γιάννη Βέλλα καθώς και άλλα με γάλα ονόματα του ελαφρού τραγουδιού.

Το πρώτο της τραγούδι το ηχογράφησε το 1952 και ήταν η δημιουργία του Γιώργου Μητσάκη «Το μαράζι».

Μετά την επιτυχία που σημείωσε, δικηγοροι βολος καρακωστα έγινε το πρώτο όνομα στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχής. Δικές της ερμηνείες υπήρξαν οι πρώτες εκτελέσεις επιτυχιών συνθετών όπως οι Βαμβακάρης, Παπαϊωάννου, Τσιτσάνης, Μητσάκης, Κολοκοτρώνης, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Παπαγιαννοπούλου, Βίρβος, δικηγοροι βολος καρακωστα Δερβενιώτης,Μπακάλης,Ζαμπέτας και άλλοι.

Η Καίτη Γκρέυ συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Τη ζωή της σημάδεψε ο 5χρονος αρραβώνας της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μεγάλο γεγονός της εποχής αποτέλεσε και ο αρραβώνας της με τον ηθοποιό, Ανδρέα Μπάρκουλη όπως και αυτός με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Για ένα μεγάλο διάστημα βρέθηκε στα μεγαλύτ ΓερμανίαΓερμανίας!

Ηχογράφησε περισσότερα από 1.500 τραγούδια, μέχρι και το 1996, οπότε και αποσύρθηκε από την δισκογραφία και τα νυχτερινά κέντρα

Το 2006 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, Δικηγοροι δημου βολου με τίτλο «Έτσι όπως τα έζησα». Έπαιξε σε 19 ταινίες ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Απέκτησε δύο παιδιά, τον Βασίλη και τον Φίλιππο και εγγονή της είναι η τραγουδίστρια, δικηγοροι βολου Αγγελική Ηλιάδη.

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/ISJOiPCYqFE?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/ISJOiPCYqFE&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Σήμερα, απολαμβάνει τη ζωή της στο σπίτι της. Πηγαίνει κάποιες φορές στο θέατρο για να βλέπει παραστάσεις και ακούει τα παλιά καλά τραγούδια που την καθιέρωσαν στο κοινό, όπως λέει χαρακτηριστικά. «Έχω σταματήσει να τραγουδάω. Τελευταία εμφάνισή μου ήταν με τη Σεμίνα Διγενή. Να σας πω και κάτι; Από τον καιρό που έκανα το τραγούδι “Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει”, ήθελα να φύγω από τη δουλειά. Δεν ήθελα να είμαι στον πάτο. Ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Είχα κανονίσει να μην στερηθώ τίποτα και να φύγω με το κεφάλι ψηλά», λέει στο newsbeast.gr

Και αναφέρει ότι η κρίση την έχει επηρεάσει γιατί έχει αποσυρθεί εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια αλλά προσπαθεί πάντοτε να συμπαρίσταται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά της.

«Η κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Στεναχωριέμαι ειλικρινά για τον κόσμο. Βλέπω γύρω μου διαρκώς ανθρώπους να υποφέρουν. Κάνω ότι μπορώ όμως. Από πολύ μικρή προσέφερα ότι μπορούσα για να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο. Πάντα, ήμουν φιλάνθρωπος και όποιον ρωτήσετε, θα σας το βεβαιώσει. Λυπάμαι με αυτά τα πράγματα που βλέπω γύρω μου. Δράμα είναι. Δράμα. Πραγματικά», σημειώνει. Και προσθέ ΤΕΙ: « Κι εμένα με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση διότι εγώ κάθομαι περίπου 15 χρόνια αλλά εγώ είμαι αρκετά καλά».

«Δεν μιλάω με την Αγγελική»

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/iDMtKLCRr2o?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/iDMtKLCRr2o&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Η Καίτη Γκρέυ λατρεύει, όπως λέει την Αγγελική Ηλιάδη αλλά λυπάται που η εγγονή της δεν την επισκέπτεται. «Η Αγγελική δεν έρχεται να με δει. Δεν πειράζει. Θέλω να είναι καλά. Τα παιδιά σήμερα δεν είναι όπως ήμασταν εμείς. Τα παιδιά σήμερα έχουν γίνει σκληρά και έχουν άλλα ενδιαφέροντα. Εγώ της εύχομαι να είναι καλά και να πάει μπροστά στη δουλειά της. Από κει και πέρα, δεν πειράζει», τονίζει.

Πάντως, υποστηρίζει ότι είναι δύσκολο οι νέοι να ασχοληθούν με το τραγούδι γιατί αυτό δεν υπάρχει πια. «Ποιο τραγούδι; Έχουν φύγει όλοι οι μεγάλοι συνθέτες! Υπάρχει τραγούδι σήμερα; Τα δικά μας τραγούδια είναι διαχρονικά, τα σημερινά είναι μόνο εμπορικά», συμπληρώνει. Για να καταλήξει: «Ο κόσμος ακόμη διασκεδάζει στις πίστες με τα δικά μας τραγούδια. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η αγάπη του κόσμου. Ακόμη και σήμερα εισπράττω την αγάπη όσων τυχαίνει να με συναντήσουν».

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/429779/ti-kanei-simera-i-kaiti-greu-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *