YouTube έλεγχο έλεγχο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντιδράσεις για τα «εσώρουχα κατά του βιασμού»

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ασπίδα στις σεξουαλικές επιθέσεις φιλοδοξεί να υψώσει νεοϋορκέζικη εταιρεία με την κατασκευή των εσωρούχων «AR Wear» που δεν σκίζονται, κατασκευη eshop είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν από το γυναικείο σώμα και περιλαμβάνουν «ζώνες» που……

Αντιδράσεις για τα «εσώρουχα κατά του βιασμού» κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Τα παρομοιάζουν με «ζώνη αγνότητας» – Δείτε το βίντεο

Ασπίδα στις σεξουαλικές επιθέσεις φιλοδοξεί να υψώσει νεοϋορκέζικη εταιρεία με την κατασκευή των εσωρούχων «AR Wear» που δεν σκίζονται, κατασκευη eshop είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν από το γυναικείο σώμα και περιλαμβάνουν «ζώνες» που προστατεύουν ακόμα περισσότερο την επίμαχη κατασκευη eshop περιοχή.

Η εταιρεία αναζητεί χρηματοδότηση μέσω IndieGogo ενώ τα εσώρουχα έχουν προκαλέσει μεικτές αντιδράσεις. Παρότι η εταιρεία εξηγεί πως «μόνος υπεύθυνος για έναν βιασμό είναι ο βιαστής και τα εσώρουχα δεν λύνουν το θεμελιώδες πρόβλημα πως ο βιασμός υπάρχει στον κόσμο μας» και προσθέ ΤΕΙ πως το προϊόν φτιάχτηκε ώστε οι γυναίκες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο της κατάληξης μιας σεξουαλικής επίθεσης.

Αν και η εταιρεία φαίνεται να έχει καλές προθέσεις, κατασκευη eshop σημειώνει η Huffington Ρost, κατασκευη eshop δεν λείπουν εκείνοι που παρομοιάζουν τα εσώρουχα με «κομψές ζώνες αγνότητας». «Τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα να νιώθε πιο χαλαρά με το σώμα της απ’ ό,τι μια διαρκής υπενθύμιση πως πρέπει να προφυλάσσει τα γεννητικά της όργανα από μια πιθανή σεξουαλική επίθεση συνέχεια», κατασκευη eshop γράφει σαρκαστικά η Amanda Hess στο Slate.

Η εταιρεία παρ αγωγής των AR Wear πετούν στο πιθανό θύμα «το μπαλάκι» της προστασίας του. Ίσως και να υπάρχουν γυναίκες που θα νιώθουν πιο ασφαλείς φορώντας κάτι τέτοιο. Ωστόσο η εταιρεία αγνοεί φαίνεται, κατασκευη eshop σημειώνει η Huffington, κατασκευη eshop πως το 73% των σεξουαλικών επιθέσεων γίνεται από άτομα γνωστά στα θύματά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

<reembedit width="644" height="400" vid="//www. YouTube.com/embed/aBSFsVt7f3U?rel=0″ provider=” YouTube“>

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/606016/adidraseis-gia-ta-esorouha-kata-tou-viasmou/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *