ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Η νέα περίοδος των εκπτώσεων από 1η έως 9η Νοεμβρίου φέρνει ξανά στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος πολύ χαμηλές τιμές……

Εκπτώσεις για να «Βγάλεις το Άχτι σου» στον Κωτσόβολο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου η Κωτσόβολος εκπλήσσει με «κύμα» χαμηλών τιμών

Η νέα περίοδος των εκπτώσεων από 1η έως 9η Νοεμβρίου φέρνει ξανά στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος πολύ χαμηλές τιμές για… «Να Βγάλεις το Άχτι σου».

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με μια επίθεση κατά των τιμών προσφέρει για αυτό το διάστημα πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου σε χιλιάδες προϊόντα αξίας άνω των € 199, η Κωτσόβολος θα προσφέρει 40 δόσεις και τους τόκους χάρισμα και παράλληλα 24 δόσεις και τους τόκους χάρισμα για τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, computing και multimedia.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές ευκαιρίες για τις οποίες πρέπει να επισκεφθεί κανείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το www.kotsovolos.gr είναι οι εξής:

– Τηλεόραση 32΄΄΄, LED, 100HZ από 255 ευρώ μόνο 199 ευρώ

– Laptop Lenovo, με επεξεργαστή i7 και μνήμη 4GB από 699 <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95% κινητόκινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με υποδοχή δύο καρτών (dual sim) από 69,90 ευρώ μόνο 49 ευρώ

– Τablet 7’’ από 109 ευρώ μόνο 77 ευρώ

– PS3 από 209 ευρώ μόνο 169 ευρώ

– Τηλεόραση LED SONY 40’’, από 449 ευρώ μόνο 379 ευρώ

πλυντήριο AEG 8kg από 599 ευρώ μόνο 359 ευρώ

– Κλιματιστικό inverter 9.000 btu από 479 ευρώ μόνο 349 ευρώ

Μαζί με τις χαμηλότερες τιμές οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν, επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου όπως πάντα, την εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πελατών από το Support 360°.

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου εκπτώσεων του Νοεμβρίου ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε μια νέα περίοδο εκπτώσεων μέσα στο φθινόπωρο, πλάκες πεζοδρομίου τιμή που όχι μόνο θα αναζωογονήσει την εμπορική κίνηση αλλά και θα ωφελήσει τους καταναλωτές. Για εμάς είναι επίσης μια περίοδος μέσα στην οποία μπορούμε, για ακόμη μια φορά, να αποδείξουμε ότι είμαστε Πάντα Δίπλα στους καταναλωτές για να τους βοηθήσουμε να έχουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, λατομεια πηλιου η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, πατηματα κηπου όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, σκαλεσ εξωτερικου χωρου πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, σχιστοπλακες τιμες όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, πλακακια πετρας έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, πετρα δαπεδου ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, πλακακι πετρα φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/602547/ekptoseis-gia-na-vgaleis-to-ahti-sou-ston-kotsovolo/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…