URL URL Google κατασκευή eshop Βολος Ελβετίδα και επίσημα η Τίνα Τάρνερ

κατασκευή eshop Βολος Εγκατάλειψε επίσημα την αμερικανική υπηκοότητα η γνωστή τραγουδίστρια – Για «παραίτηση» κάνει λόγο η αμερικανική πρεσβεία

…”

Ελβετίδα και επίσημα η Τίνα Τάρνερ κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

Εγκατάλειψε επίσημα την αμερικανική υπηκοότητα η γνωστή τραγουδίστρια – Για «παραίτηση» κάνει λόγο η αμερικανική πρεσβεία

«”Ο θρύλος της soul”, η Τίνα Τάρνερ, παραιτήθηκε της αμερικανικής υπηκοότητας», σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικάνικης πρεσβείας που εδρεύει στη Βέρνη της Ελβετίας.

«Η εδώ και χρόνια κάτοικος της Ελβετίας, Τίνα Τάρνερ, βρέθηκε στην πρεσβεία στις 24 Οκτωβρίου 2013 για να υπογράψει τη σχετική “δήλωση εθελοντικής εγκατάλειψης της αμερικανικής ιθ αγένειας, σύμφωνα με το άρθρο 349 (α) (1) του INΑ (Immigration and Naturalization Act)».

Η Τάρνερ, κατασκευη eshop που γίνεται 74 χρονών σε μερικές εβδομάδες, κατασκευη eshop αποσύρθηκε από τις μουσικές σκηνές, που την είχαμε συνηθίσει, το 2009. Ζει στην Ελβετία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε με τον 27χρονο σύντροφό της, Γερμανό μουσικό παραγωγό, Έρβιν Μπαχ. Η Τέρνερ είχε πάρει τον όρκο της ελβετικής υπηκοότητας στις 10 Απριλίου 2013, ενώ μιλά άπταιστα γερμανικά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικάνικης πρεσβείας, «δεν έχει πλέον ισχυρούς δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από ό,τι αφορά στην οικογένειά της, και δεν έχει σχέδια να διαμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο μέλλον».

Η λέξη κλειδί στην έκθεση της πρεσβείας είναι, προφανώς, ο όρος «παραίτηση». Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πως «δεν έχει αποκηρύξει επισήμως την αμερικανική υπηκοότητα της, σύμφωνα με το άρθρο 349 (α), (5) περί μετανάστευσης και ιθ αγένειας, αλλά πήρε την ελβετική υπηκοότητα με την πρόθεση στη συνέχεια να χάσει την αμερικανική υπηκοότητα της». Σε αντίθεση με την επίσημη άρνηση της υπηκοότητας, που είναι και μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, με τον τρόπο που επέλεξε η Τάρνερ να το χειριστεί, δεν θα τύχει φόρου ή άλλων κυρώσεων.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, κατασκευη eshop σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει. κατασκευή eshop Βολος Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, κατασκευη eshop φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, κατασκευη eshop όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, κατασκευη eshop όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/328000/elvetida-kai-episima-i-tina-tarner-/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *