URL Ευρώπη ΠΑΟΚ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Εντινγκά: «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά»

κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ελάχιστα απέχει η νίκη κατασκευη eshop από την ήττα, κατασκευη eshop όπως δήλωσε ο Ντελβίν Εντινγκά, κατασκευη eshop αναφερόμενος στο παιχνίδι του κατασκευη eshop Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. «Θέλω κατασκευη eshop να παίξω περισσότερο», κατασκευη eshop σχολίασε μέσος των «ερυθρόλευκων»….”

Εντινγκά: «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά» κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Ελάχιστα απέχει η νίκη από την ήττα, όπως δήλωσε ο Ντελβίν Εντινγκά, αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. «Θέλω να παίξω περισσότερο», σχολίασε μέσος των «ερυθρόλευκων».

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Superleague παραχώρησε ο Ντελβίν Εντινγκά, απαντώντας και σε ερωτήσεις φιλάθλων. «Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα. Είμαι μία ομάδα που παίζει επίσης στην ευρώπη, όπως παίζουμε και εμείς. Εμείς έχουμε ιδιαίτερη ποιότητα και θέλουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε ο 25χρονος μέσος για το κυριακάτικο(8/11, 19:30) εντός έδρας ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

«Θέλω να παίξω περισσότερα παιχνίδια. Να πάρω ακόμη περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό και να ανεβάσω ακόμη περισσότερο το επίπεδό μου», τόνισε Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής «Έχουμε ήδη δει τον Ολυμπιακό να κάνει καλά ματς απέναντι σε σημαντικές ομάδες. Μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, ανεξαρτήτως του αντιπάλου», δήλωσε αναφερόμενος στη συνέχεια της ομάδας του στο Champions League. 

Διαβάστε περισσότερα: www.sport-fm.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/sports/article/326624/edinga-oi-leptomereies-tha-kanoun-ti-diafora/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *