ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Τι ισχύει με τις αδειοδοτήσεις

Τι ισχύει με τις αδειοδοτήσεις ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

To flnews.gr σας παρουσιάζει την ενημέρωση που έγινε στη Football League σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Το ΔΣ της Football League που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/11) είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Καμία απόφαση δεν πάρθηκε, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού με τα μέλη της Ένωσης να συζητούν σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης που θα ακολουθήσουν οι ΠΑΕ που θα μετάσχουν στα μπαράζ ανόδου, καθώς επίσης και αυτή που θα ισχύσει για τη σεζόν 2014-15.

Συγκεκριμένα, οι οκτώ ΠΑΕ που θα πάρουν μέρος στα play off θα κληθούν να συμπληρώσουν τον φάκελο βάσει του οποίου θα πληρούν τη συμμετοχή τους στη Super League. Ωστόσο, κατασκευη ηλιακου συλλεκτη το ποιοι θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης, θα γίνει γνωστό μετά το τέλος των μπαράζ, ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ προκειμένου αυτά να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό ενδιαφέρον. Τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποια ομάδα εξασφαλίσει το ένα εκ των τριών εισιτηρίων (βάσει προκήρυξης) για την άνοδο, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-ανοξείδωτοι αλλά δεν περάσει τη διαδικασία αδειοδότησης; Τότε θα αντικαταστηθεί από τον 4ο της βαθμολογίας των play off. Εάν υπάρξει, όμως και δεύτερη που θα έχει ελλιπή φάκελο, τότε θα προβιβαστούν δύο και δεν θα υπάρξει άλλος επιλαχών.

Σε ό,τι αφορά στις άδειες για την επόμενη σεζόν, οι περιορισμοί για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι πιο αυστηροί. Δηλαδή, αντί για τις 4 μεταγραφές άνω των 24 ετών και τις 4 ανανεώσεις που ίσχυε μέχρι τώρα, εγκατασταση ηλιακου οι ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν, ηλιακοι θερμοσιφωνες χαλκινοι θα μπορούν να κάνουν έως 3 μεταγραφές άνω των 24 και 3 ανανεώσεις.

Εντάσεις υπήρξαν στο ΔΣ, όμως η πολυαναμενόμενη απάντηση του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ τιμεσ Γιώργου Στούπα στον Αλέξη Κούγια (με αφορμή τις ανακοινώσεις σε βάρος των «πράσινων») δεν ήρθε ποτέ. Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών έδωσε το «παρών» στο συμβούλιο μόνο για ένα 10λεπτο και αποχώρησε. Για πρώτη φορά στη Football League βρέθηκε, πάντως, ο παράγοντας της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.

Πηγή: SecNews

H 11η Σεπ Τεμβρίου μέσα από συγκλονιστικά βίντεο

Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που «πάγωσε» τον πλανήτη

11 Σεπ Τεμβρίου 2001 ώρα 8:46:30 π.μ.

Σαν σήμερα, δώδεκα χρόνια πριν, οι παγκόσμιες ισορροπίες άλλαξαν για πάντα, ηλιακα κατοπτρα ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα της Αλ Κάιντα στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης και στο αμερικανικό Πεντάγωνο που στοίχισαν τη ζωή σε 2.977 ανθρώπους.

Η πτώση των δίδυμων πύργων, service ηλιακου θερμοσιφωνα έπειτα από την πρόσκρουση αεροπλάνων που είχαν καταληφθεί από ισλαμιστές τρομοκράτες, ηλιακα θερμοσιφωνα θεσσαλονικη πάγωσαν την ανθρωπότητα, stiebel eltron ηλιακοί θερμοσίφωνες ενώ πρόκειται για την μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έχει συμβεί έως σήμερα.

Δύο από τις βασικές συνέπειες των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπ Τεμβρίου ήταν οι δύο πολεμικές επιθέσεις που ξεκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια σε Αφγανιστάν -στις 7 Οκτωβρίου του 2001- και στο Ιράκ -στις 20 Μαρτίου του 2003- στο πλαίσιο του Πόλεμου ενάντια στην τρομοκρατία.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/1Z_ny5GxkZM” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

Η αλήθεια είναι πάντως πως η τρομοκρατική επίθεση κατά των ΗΠΑ αποτέλεσε αντικείμενο αμέτρητων θεωριών συνωμοσίας. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα, κάποιοι καχύποπτοι ασπάζονται απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας για το ποιοι οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/J0Qu6eyyr4c” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/hnuFACYc-Q4″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/smreRx51cus” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

Το χρονικό

Ενα Boeing 767-223, η πτήση 11 της American Airlines, συντρίβεται πάνω στον Βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κεντρου Εμπορίου. Λίγα λεπτά αργότερα, η πτήση 175 της United Airlines, ένα Boeing 767-222, συντρίβεται επάνω στον Νότιο Πύργο στις 9:02:59 π.μ. τοπική ώρα. Η συντριβή μεταδίδεται ζωντανά από τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο, που μόλις είχαν διακόψει το πρόγραμμά τους για να ενημερώσουν για την προηγούμενη πρόσκρουση.

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα η πτήση 77 της American Airlines, ένα Boeing 757-223, πέφ ΤΕΙ στο Πεντάγωνο, στις 9:37:46 π.μ. τοπική ώρα.

O Νότιος Πύργος καταρρέει στις 9:59 π.μ

Η πτήση 93 της United Airlines, ένα Boeing 757-222, συντρίβεται σε ανοικτή περιοχή στη νοτιοδυτική Πενσυλβάνια στις 10:03:11 π.μ. τοπική ώρα. Η πτήση αυτή κατευθυνόταν προς την Ουάσινγκτον με πιθανό στόχο το Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών.

Ο Βόρειος Πύργος καταρρέει στις 10:28 π.μ.

Απολογισμός: 2.973 νεκροί, 24 αγνοούμενοι…

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/w9jUEp_l7cE” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

Οι επιθέσεις της 11ης Σεπ Τεμβρίου -για όσους δεν θυμούνται ακριβώς τα γεγονότα- ήταν τέσσερις. 19 τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έκαναν αεροπειρατεία σε 4 αεροπλάνα που εκτελούσαν δρομολόγια εκείνο το πρωί. Έστρεψαν τα δύο από αυτά πάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (τους Δίδυμους Πύργους, τα δύο πιο ψηλά κτήρια της Νέας Υόρκης). Και τα δύο κτίρια κατέρρευσαν μέσα σε δύο μόλις ώρες. Ένα αεροπλάνο έπεσε στο Πεντάγωνο, προκαλώντας μικρότερες ζημιές, ενώ το τέταρτο έπεσε σε ένα χωράφι στην Πενσιλβάνια όταν οι επιβάτες του κατάφεραν να ξαναπάρουν τον έλεγχο από τους αεροπειρατές και να αποτρέψουν ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/wNNTcHq5Tzk” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ width=”420″>

Δώδεκα χρόνια μετά, οι ΗΠΑ θυμούνται… Και τιμούν τη μνήμη των

θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον. Υπό

δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας ανά την υφήλιο, προκειμένουν να μην

επαναληφθεί μία «επε ΤΕΙακή» επίθεση, ανάλογη αυτής στο προξενείο της

Βεγγάζης πέρσι.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://footballleaguenews.gr//football-league/item/25740-τι-ισχύει-με-τις-αδειοδοτήσεις.html
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…