smartphone Κυριακή ήλιο ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Οι λάτρεις της μπύρας δίνουν ραντεβού στο Oktoberfest

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ξεκίνησε την Κυριακή άκρως επιτυχημένη και διάσημη γιορτή στο Μόναχο, το θρυλικό Oktoberfest. Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου……

Οι λάτρεις της μπύρας δίνουν ραντεβού στο Oktoberfest ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Oι Γερμανοί γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάδειξη του εθνικού τους προϊόντος

Ξεκίνησε την Κυριακή άκρως επιτυχημένη και διάσημη γιορτή στο Μόναχο, το θρυλικό Oktoberfest. Από τις 21 Σεπ Τεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου, η μπύρα έχει την τιμητική της και οι Γερμανοί γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάδειξη του εθνικού τους προϊόντος.

Παρότι το όνομα της παραπέμπει σε γιορτή του Οκτωβρίου, το Oktoberfest διοργανώνεται παραδοσιακά 16 μέρες πριν την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, στην περιοχή Theresienwiese (Το λιβάδι της Τερέζας) του Μονάχου.

Εκεί στήνεται κάθε χρόνο ένα μικρό χωριό με δεκάδες μεγάλες και μικρές τέντες, η καθεμία από τις οποίες έχει το δικό της θέμα, που συνοδεύεται από την ανάλογη διακόσμηση και φυσικά τους ανάλογους επισκέπτες.

Όπως είναι φυσικό η μπύρα έχει τον κεντρικό ρόλο στη γιορτή. Μόλις το ρολόι σημάνει 12 το μεσημέρι, την πρώτη ημέρα των εγκαινίων, ο δήμαρχος του Μονάχου ανοίγει με ένα ειδικό σφυράκι το πρώτο βαρέλι μπύρας, φωνάζοντας «O zapft is», νομικο φροντιστηριο δηλαδή «το βαρέλι είναι στη διάθεση σας».

Η μπύρα που προσφέρεται άφθονη είναι συνήθως πιο σκούρα και αρκετά πιο δυνατή, από τις συνηθισμένες. Σερβίρεται σε ποτήρια του ενός λίτρου και είναι προσφορά των ζυθβιομηχανιών του Μονάχου Lowenbrau, Spaten, Augustiner, Hofbrau, Paulaner και Hacker-Pchorr.

Ως συνοδευτικό επιλέγεται ακόμα ένα έδεσμ ΓερμανίαΓερμανίας και δεν είναι άλλο από το λουκάνικο. Υπάρχει επίσης και η εναλλακτική πρόταση του Κοτόπουλου, αλλά και η ψημένη ουρά βοδιού.

Ο καλός καιρός του Σεπ Τεμβρίου στη Βαυαρία συμβάλλει στην επιτυχία της διοργάνωσης την οποία επισκέπτονται περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο. Μάλιστα υπολογίζεται ότι το 15% των επισκεπτών είναι τουρίστες, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το Oktoberfest διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις 12 Οκτωβρίου του 1810, ως γαμήλιο πάρτι του πρίγκιπα της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α’, πατέρα του πρώτου βασιλιά των Ελλήνων, Όθωνα, και της πριγκίπισσας της Σαξωνίας, Τερέζας.Η γιορτή ολοκληρώθηκε πέντε μέρες αργότερα με μια ιπποδρομία.

Από τότε καθιερώθηκε ως πανηγύρι, με την διατήρηση του εορταστικού χαρακτήρα με μουσική και χορό και την προσθήκη δια φόρων εκδηλώσεων, όπως οι αυτοσχέδιοι αγώνες με άλογα.

Σήμερα οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παρελάσεις με παραδοσιακές στολές και πολλά ακόμα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ στην περιοχή στήνεται και ένα τεράστιο λούνα παρκ με πολλά παιχνίδια, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Φέτος ένα από τα σημαντικότερα νέα αποκτήματα του φεστιβάλ είναι ο Odyssee, ένας από τους ψηλότερους πύργους ελεύθερης πτώσης, ύψους 70 μέτρων. Παράλληλα, διατίθεται δωρεάν μια smart card, η οποία βοηθά στο να κατατοπίσει πλήρως τους επισκέπτες. Η χρήση της είναι απλή. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό της με το smartphone σας και αμέσως θα εμφανιστούν στην οθόνη χρήσιμες πληροφορίες για το φεστιβάλ.

Το φετινό φεστιβάλ φιλοξενεί 14 μεγάλες τέντες και αρκετές μικρότερες, καθεμιά από τις οποίες προσκαλεί τους επισκέπτες να μπουν στον μαγικό κόσμο της μπύρας. Εντυπωσιακά event και θεματικές βραδιές διοργανώνονται παντού, υπό τους ήχους ξεσηκωτικής μουσικής.

Πολλοί είναι εκείνοι που ντύνονται με τις παραδοσιακές φορεσιές της Βαυαρίας, ενώ ένα από τα highlights του φεστιβάλ είναι αναμφισβήτητα τα ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές κορίτσια, που σερβίρουν τις μπύρες.

Μπορείτε και εσείς να προμηθευτείτε παραδοσιακές στολές και ακόμα ένα από τα αναμνηστικά του φεστιβάλ, που περιλαμβάνουν από αυθεντικές γερμανικές κούπες για μπύρα, μέχρι κονκάρδες και μπλουζάκια.

Ακολουθήστε τους ντόπιους σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα και γίνετε ένα με την ξεχωριστή γερμανική κουλτούρα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεωςήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως Ροβέρτο Σπυρόπουλο, νομικα φροντιστηρια ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, νομικο φροντιστηριο επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεως http://www.newsbeast.gr/travel/destinations/arthro/587296/oi-latreis-tis-buras-dinoun-radevou-sto-oktoberfest/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *