RFA RFA άνδρες κατασκευή eshop Βολος Αντιβραβείο «Χίτλερ» απονέμουν ιταλοί κτηνοτρόφοι

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Μια ιταλική ομοσπονδία κτηνοτρόφων, εμπόρων και ιδιοκτητών ζώων, η FederFauna, κατασκευη eshop αποφάσισε να απονέμει στο εξής κάθε χρόνο ένα αντιβραβείο, το οποίο επέλεξε να ονομάσει «Βραβείο……

Αντιβραβείο «Χίτλερ» απονέμουν ιταλοί κτηνοτρόφοι κατασκευή eshop Βολος Θα βραβεύσουν τους υπέρμαχους των δικαιωμάτων των ζώων

Μια ιταλική ομοσπονδία κτηνοτρόφων, εμπόρων και ιδιοκτητών ζώων, η FederFauna, αποφάσισε να απονέμει στο εξής κάθε χρόνο ένα αντιβραβείο, κατασκευη eshop το οποίο επέλεξε να ονομάσει «Βραβείο Χίτλερ», στους υπέρμαχους των δικαιωμάτων των ζώων, όπως αναφέρει η ίδια στον ιστότοπό της.

Το βραβείο έχει στόχο «να καταδικάσει αυτούς που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στο όνομα των δικαιωμάτων των ζώων», αναφέρει η FederFauna.

«Ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος και αγαπούσε τα ζώα, όμως καταδίκασε σε θάνατο άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όχι μόνο Εβραίους, αλλά και Ρομά, ομοφυλόφιλους καθώς και τόσους άλλους ανθρώπους που δεν υποτάχθηκαν στο καθεστώς και την ιδεολογία του», δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εβραϊκής κατ αγωγής Μάσιμο Εμίλιο Γκόμπι που θα απονείμει το βραβείο στις 24 Νοεμβρίου.

«Δεν έχουμε πρόθεση να υποβιβάσουμε το δράμα των ανθρώπων αυτών» που υπέφεραν από διώξεις υπό το χιτλερικό καθεστώς, «αλλά να δείξουμε την αναλογία και να καταδικάσουμε τους εξτρεμιστές που βλάπτουν τους ανθρώπους», όπως είναι οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ζώων, σημείωσε ο Σάντρα Μάντσι, εκπρόσωπος της FederFauna.

«Δεν μπορούμε να θεωρούμε τα ζώα ανθρώπους», υπογράμμισε.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2012, σύμφωνα με την Μάντσι, ενώ η έδρα της FederFauna στην Μπολόνια έχει δεχθεί επίθεση από υπερμάχους των δικαιωμάτων των ζώων.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου στην Μπολόνια, όμως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο χώρος, ενώ το όνομα του βραβευθέντα παραμένει προς το παρόν μυστικό.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Ασία: κατασκευη eshop Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, κατασκευη eshop σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, κατασκευη eshop την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, κατασκευη eshop για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, κατασκευη eshop ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευή eshop Βολος Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, κατασκευη eshop και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608098/adivraveio-hitler-aponemoun-italoi-ktinotrofoi/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *