MMA MMA σεφ ΒΟΛΟΣ Τα πιο περίεργα ρεκόρ του κόσμου

ΒΟΛΟΣ Όλοι γνωρίζουμε για τα ρεκόρ Γκίνες και μάλιστα οι πιο γνωστές κατηγορίες είναι αυτές του πιο μικροσκοπικού (ή του πιο ψηλού) ανθρώπου……

Τα πιο περίεργα ρεκόρ του κόσμου ΒΟΛΟΣ Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… κατά το γνωστό ρητό

Όλοι γνωρίζουμε για τα ρεκόρ Γκίνες και μάλιστα οι πιο γνωστές κατηγορίες είναι αυτές του πιο μικροσκοπικού (ή του πιο ψηλού) ανθρώπου στον κόσμο, ή του μακροβιότερου ανθρώπου (άντρα ή γυναίκας) στον κόσμο.

Υπάρχουν ωστόσο μερικές πολύ… ιδιαίτερες κατηγορίες, που επιβεβαιώνουν το ρητό «η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους».

Το Business Insider συγκέντρωσε, με αφορμή την ημέρα των Ρεκόρ Γκίνες, που ήταν η 16η Νοεμβρίου, μερικά από τα πιο περίεργα ρεκόρ που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ξεκινάμε…

– Στις 28 Ιουλίου του 2013, 1.213 άνθρωποι έκαναν μάσκα προσώπου επί 10 λεπτά στην Taipei.

– Η Chris «The Duchess» Walton έχει τα μακρύτερα νύχια του κόσμου. Τα μακραίνει για πάνω από 18 χρόνια (η φωτογραφία είναι από το 2011). Τα νύχια του αριστερού της χεριού ξεπερνούσαν τα 3 μέτρα, ενώ του δεξιού ήταν μερικά εκατοστά μικρότερα.

– Το Φεβρουάριο του 2013, Εμπορικός Σύλλογος 4.483 άνθρωποι έκαναν ταυτόχρονα επί επτά λεπτά «χούλα-χουπ» στο γήπεδο του πανεπιστημίου Thammasat στα προάστια της Μπανγκόκ.

– Ο Etibar Elchiyev είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα κουτάλια (50 τον αριθμό) στο σώμα του. Κέρδισε τον τίτλο το Δεκέμβρη του 2011 στη Γεωργία.

– Ο Κινέζος Jin Songhao κατάφερε να κρατήσει το σώμα του σε άμεση επαφή με το χιόνι για 46 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα, τον Ιανουάριο του 2011.

– 52 σεφ έκαναν το Φεβρουάριο του 2013 ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο τηγανητό ρύζι στην Κόστα Ρίκα. Έφαγαν 7.000 άνθρωποι από τα 1.360 κιλά της συνταγής!

– Στις 8 Αυγούστου του 2010 102 τολμηροί και καθόλου ντροπαλοί άντρες και γυναίκες, έθεσαν παγκόσμιο ρεκόρ ως «οι γυμνοί αναβάτες» σε θεματικό πάρκο διασκέδασης στην Αγγλία.

– Ο Pete Glazebrook κατάφερε να μεγαλώσει το βαρύτερο κρεμμύδι στον κόσμο το Σεπτέμβριο του 2011. Ζύγιζε 7,7 κιλά.

– Ο She Ping κάλυψε το σώμα του με 331.000 μέλισσες τον Απρίλιο του 2012.

– Τον Ιούνιο του 2010 δρομείς ντυμένοι με φουσκωτές στολές Σουμό κατέκλυσαν το πάρκο Battersea στο Λονδίνο.

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Ασία: Άνοιξη Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, ΑΓΕΤ περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, Αλόννησος την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, Ασυλο για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, Τσέλιος το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, Ένωση Συντακτών την Κίνα και την Ινδονησία, Λαϊκή περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, Ιππόκαμπος ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, Εμπορικός Σύλλογος εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΒΟΛΟΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/609622/ta-pio-perierga-rekor-tou-kosmou/
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *