iOS μέτρα Ασφαλιστικό ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ποιοι δικαιούνται έκπτωση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

παρακολουθηση μηνυματων κινητου ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ παρακολουθηση κινητου iphone ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ποιοι δικαιούνται έκπτωση για παρακολουθηση παρακολουθηση κινητου απο αποσταση παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου iphone χωρις φυσικη προσβαση παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση χωρις φυσικη προσβαση κινητου ενδειξεις τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων”

Ποιοι δικαιούνται έκπτωση για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ήδη, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διευκρίνισε ότι εξαιρούνται από τον φόρο οι αγροτικές αποθήκες, καθώς και οι στάνες και τα θερμοκήπια, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα των αγροτών, όπως προκύπ ΤΕΙ από τη διαδικασία της διαβούλευσης που ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στη «Διαύγεια», ένα μεγάλο ποσοστό του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε συγκεντρώνει το θέμα του τρόπου φορολόγησης των αγρο Τεμαχίων που είναι δίπλα στη θάλασσα και χρησιμοποιούνται ως αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τα οποία προβλέπεται να φορολογηθούν με υψηλότερο συντελεστή.

Επίσης, αρκετές είναι οι αναφορές σε περιπτώσεις μεγάλων κληρονομιών σε φορολογούμενους με χαμηλό εισόδημα, καθώς και αυτές που αφορούν εκτάσεις που είναι «δεσμευμένες» και μη αξιοποιήσιμες από τους ιδιοκτήτες τους.

Έκπτωση 50% από τον φόρο

Σε ό,τι αφορά τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια (σ.σ. εάν αυτά τελικώς δεν αλλάξουν), παρέχεται έκπτωση φόρου 50% στους εξής:

Εισόδημα

• Άγαμος με ετήσιο εισόδημα ως 7.000 ευρώ.

• Έγγαμος χωρίς παιδιά με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως 8.000 ευρώ.

• Έγγαμος με ένα παιδί και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως 9.000 ευρώ.

• Έγγαμος με δύο παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως 10.000 ευρώ.

Περιουσία

 • Συνολική επιφάνεια κτισμάτων οικογένειας ως 150 τετραγωνικά μέτρα.

• Συνολική επιφάνεια οικοπέδων οικογένειας ωςς 500 τετραγωνικά μέτρα.

• Συνολική επιφάνεια αγρο Τεμαχίων οικογένειας ως 6 στρέμματα.

Εκτός από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δικαιούνται έκπτωση όσοι χρωστούν (αυτοί οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους) έστω και 1 ευρώ στην  Εφορία ή σε ασφαλιστικό ταμείο.

Τέλος, για την πλήρη απαλλαγή από τον φόρο προϋπόθεση είναι η οικογένεια να έχει τρία παιδιά και άνω και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα στην περίπτωση της οικογένειας με τρία παιδιά να είναι ως 11.000 ευρώ.

Το όριο αυτό αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο.

Διαβάστε επίσης:

Στοπ στις μεταβιβάσεις ακινήτων χωρίς την πληρωμή του Ενιαίου Φόρου

Ενιαίος φόρος ακινήτων:Πίσω ολοταχώς από το ΥΠΟΙΚ μετά τις αντιδράσεις

Συνάντηση Στουρνάρα με βουλευτές της ΝΔ για το Φόρο Ακινήτων

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι παρακολουθηση κινητου απο αποστασηυσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/363849/poioi-dikaioyntai-ekptosi-gia-ton-eniaio-foro-akiniton

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *