Google URL περαίωση κατασκευή eshop Βολος Τρία εκατ. τόνοι χαρτιού λιγότεροι με την e-πίδοση δικαστικών εγγράφων

κατασκευή eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop Βολος Η εφαρμογή τέθηκε σήμερα σε εφαρμογή – Για ιστορικη ημέρα έκανε λόγο ο κατασκευη eshop Κυριάκος Μητσοτακης – Ο πρόεδρος του κατασκευη eshop ΣτΕ παρακολούθησε τη δοκιμαστική επίδοση κατασκευη eshop εγγράφων στο υπουργείο κατασκευη eshop Διοικητικής Μεταρρύθμισης

…”

Τρία εκατ. τόνοι χαρτιού λιγότεροι με την e-πίδοση δικαστικών εγγράφων κατασκευή eshop Βολος

Η εφαρμογή τέθηκε σήμερα σε εφαρμογή – Για ιστορικη ημέρα έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτακης – Ο πρόεδρος του ΣτΕ παρακολούθησε τη δοκιμαστική επίδοση εγγράφων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Επίσκεψη στο Συμβούλιο της Επικρατείας πραγματοποίησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παρουσίασε στον πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου κ. Σωτήρη Ρίζο την εφαρμογή της ηλεκτρονικής επίδοσης δικαστικών εγγράφων με ψηφιακή υπογραφή.

Ο κ. Ρίζος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παράδειγμα επίδοσης δικαστικών εγγράφων από το ΣτΕ προς του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όπως τόνιζαν συνεργάτες του προέδρου του ΣτΕ, η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση γίνεται πρώτη φορά στην ιστορία της Δικαιοσύνης και η εφαρμογή της προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου, δαπανών και απασχόλησης προσωπικου.

Από το υπουργείο Διοικητικηλς Μεταρρύθμισης έκαναν λόγο για την «ταχεία διεύρυνση και αποκλειστική ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων τόσο μεταξύ των δημοσίων υπηρεσιών όσο και μεταξύ πολιτών και επιχειρήσεων με τις δημόσιες υπηρεσίες για την ηλεκτρονική διεκπεραίωση των υποθέσεων τους, μειώνοντας δραστικά το χρόνο, το κόστος και τη ταλαιπωρία τους».

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Ρίζος αναφέρθηκε στην κοπιώδη προσπάθεια των ανθρώπων του ΣτΕ για την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής επίδοσης εγγράφων. Είπε ότι όσοι εργάστηκαν γί´ αυτό υπερπήδησαν το μέτρο του καθήκοντος και μίλησε για το πλεονέκτημα της άμεσης επικοινωνίας με τη διοίκηση.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι με την εφαρμογής της μεταρρύθμισης θα εξοικονομούνται 3 εκατ. τόνοι χαρτιού ετησίως και χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα «ιστορική για το ΣτΕ».

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».κατασκευή eshop Βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/greece/article/327971/tria-ekat-tonoi-hartiou-ligoteroi-me-tin-e-pidosi-dikastikon-eggrafon/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *