Select Page

διεκδικηση περικοπων συνταξεων 2018 αναδρομικων Με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει,  η Σάσα Σταμάτη σχολίασε σήμερα στο ΠΡΩ1ΝΟ, διεκδικηση δωρων δικηγοροι διαζυγιων βολος συνταξιουχων τη χθεσινή guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars….”

Σάσα Σταμάτη προς Λιάγκα: «Δεν μου άρεσες στο Dancing» διεκδικηση αναδρομικων

Με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει,  η Σάσα Σταμάτη σχολίασε σήμερα στο ΠΡΩ1ΝΟ, τη χθεσινή guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην κριτική επιτ ροπή του Dancing With The Stars.

Η Σάσα Σταμάτη σχολιάσε στον αέρα της εκπομπής το Πρω1ΝΟ τη χθεσινή guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην κριτική επιτ ροπή του Dancing With The Stars. Απευθυνόμενη στον γνωστό παρουσιαστή του είπε ευθαρσώς: «Δεν μου άρεσες!» Με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει δεν πειράζει. Η Σάσα όμως συνέχισε και είπε: «Εγώ θέλω τον Λιάγκα, δεν θέλω βαθμολογία» και τόνισε: «Δεν γίνεται η Δούκισσα να λέει ότι της αρέσει ο χορός του Ησαία και να μην λές κάτι». Ο παρουσιαστής τότε ασ ΤΕΙεύομενος της απάντησε: «Αν τα φτιάξεις με καναλάρχη μην με προσλάβεις» με τη Σταμάτη να λέει: «Δεν έχω τέτοιες βλέψεις!»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έλαβε συγχαρητήρια μηνύματα από πάρα πολλούς. «Μόνο από τη γυναίκα μου δεν έλαβα» είπε ασ ΤΕΙεύομενος. Με τη Φαίη να απολογείται, λέγοντας: «Με πήρε ο ύπνος»

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

διεκδικηση αναδρομικων διεκδικηση αναδρομικων Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των διεκδικηση περικοπων συνταξεων δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών διεκδικηση αναδρομικων εκπαιδευτικων και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας δικηγοροι βολου κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, Δικηγοροι δημου βολου ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

διεκδικηση αναδρομικων Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

διεκδικηση αναδρομικων

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/329332/sasa-stamati-pros-liaga-den-mou-areses-sto-dancing/
διεκδικηση αναδρομικων…