Google δικηγόρο URL κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Χιλή: Ο Πάμπλο Νερούδα τελικά δεν δηλητηριάστηκε

κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop sites Αλλά το Κομμουνιστικό Κόμμα κατασκευη eshop κατασκευη eshop επιμένει κατασκευη eshop με την εκδοχή της δολοφονίας  – κατασκευη eshop κατασκευη eshop Η επίσημη αιτιολογία θανάτου είναι ότι απεβίωσε λόγω μεταστάσεαων καρκίνου

…”

Χιλή: Ο Πάμπλο Νερούδα τελικά δεν δηλητηριάστηκε κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Αλλά το Κομμουνιστικό κόμμα επιμένει με την εκδοχή της δολοφονίας  – Η επίσημη αιτιολογία θανάτου είναι ότι απεβίωσε λόγω μεταστάσεαων καρκίνου

Κανένα ίχνος δηλητηρίου δεν εντοπίστηκε στη σορό του Χιλιανού νομπελίστα ποιητή Πάμπλο Νερούδα σύμφωνα με τους ειδικούς που την εξέτασαν τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε, δηλαδή, που έγινε η εκταφή της.

Συνολικά στην επιχειρήση συμμετείχαν περισσότεροι από 15 ειδικοί από τη Χιλή αλλά και από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση αυτή φαίνεται να επαληθεύει την επίσημη εκδοχή ότι ο Νερούδα, στενός φίλος του Σαλβατόρ Αλιέντε, πέθανε σε ηλικία 69 ετών από καρκίνο.

Από την πλευρά του, όμως, το Κομμουνιστικό κόμμα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ο Χιλιανός ποιητής δολοφονήθηκε.

«Η υπόθεση Νερούδα δεν κλείνει σήμερα» δήλωσε ο δικηγόρος του κόμματος, Εντουάρντο Κοντρέρας. «Οι ειδικοί αναφέρονται σε χημικά αιτία θανάτου αλλά όχι σε βιολογικά. Μπορεί να έκλεισε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αλλά αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο Κοντρέρας.

Η εκδοχή αυτή βασίζεται κυρίως στη μαρ τυρία του οδηγού και προσωπικού βοηθού του Νερούδα, Μανουέλα Αράγια, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ο ποιητής τον κάλεσε από το νοσοκομείο και του είπε ότι αισθάνεται αδιαθεσία μετά από ένεση που του έγινε στο στομάχι.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τις αιτίες θανάτου του νομπελίστα ποιητή ξεκίνησαν το 2011.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/world/article/326696/hili-o-pablo-nerouda-telika-den-dilitiriastike/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *