Car γυμναστική ερευνητές ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Εντατική γυμναστική με… δόσεις

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Οι περισσότεροι ειδικοί συστήνουν να γυμναζόμαστε, κι ενώ αρκετοί συνηθίζουν να ασκούνται χωρίς……

Εντατική γυμναστική με… δόσεις ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Περισσότερα τα οφέλη για τις γυναίκες που γυμνάζονται με διαλείμματα

Οι περισσότεροι ειδικοί συστήνουν να γυμναζόμαστε, κι ενώ αρκετοί συνηθίζουν να ασκούνται χωρίς… διαλείμματα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ίσως ο καλύτερος τρόπος για να αποκομίσουν οι γυναίκες τα οφέλη της γυμναστικής να είναι η έντονη γυμναστική με… δόσεις!

Σύμφωνα με την έρενα, οι γυναίκες που ασκούνται σε εντατικούς ρυθμούς (όπως για παράδειγμα αν κάνουν τρέξιμο), έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν κάνουν διαλείμματα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Οι καθηγητές Matt Laurent και Matt Kutz από το πανεπιστήμιο Bowling Green State University,η Lauren Vervaecke από το πανεπιστήμιο South Carolina και ο Dr. Matt Green από το πανεπιστήμιο North Alabama, μελέτησαν οκτώ άντρες και οκτώ γυναίκες ηλικίας 19 και 30 ετών και πώς αντιδρούσε ο οργανισμός τους κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με διαφορετικής χρονικής διάρκειας διαλείμματα.

Τα «διαλείμματα» ήταν διάρκειας ενός λεπτού, νομικο φροντιστηριο δύο λεπτών ή τεσσάρων, νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Οι ερευνητές μέτρησαν την πρόσληψη οξυγόνου από τον οργανισμό των εθελοντών και τον καρδιακό τους ρυθμό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων αυτών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο πώς αυτο-ρυθμίζονται οι άντρες και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης», όπως ανέφερε ο Dr Laurent.

Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι άντρες επέλεγαν ένα πιο γρήγορο ρυθμό άσκησης με πιο σύντομα διαλείμματα, Νομικo Φροντιστηριο όμως οι γυναίκες με τον τρόπο που επέλεγαν να γυμναστούν κατάφερναν να αυξήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τον καρδιακό τους ρυθμό και την πρόσληψη οξυγόνου από τον οργανισμό τους, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια προσθέ ΤΕΙ το δημοσίευμα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεωςελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: Νομικo Φροντιστηριο http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/576852/edatiki-gumnastiki-me-doseis/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *