Car Γερμανία Car ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Έτοιμη η Panamera Turbo S

κρασπεδα πεζοδρομιου τιμες ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ πλακες καβαλας Η ανανέωση της γκάμας λατομεια πηλιου του πλάκες πεζοδρομίου Gran πετρα λατομειου τιμη Turismo της Συκής Porsche ολοκληρώνεται πετρα λατομειου τιμη με την παρουσίαση της νέας κορυφαίας Turbo S, πετρα βολος αλλά κρασπεδα πεζοδρομιου τιμες και της υπερπολυτελούς έκδοσης Executive….”

Έτοιμη η Panamera Turbo S ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Η ανανέωση της γκάμας του Gran Turismo της Porsche ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της νέας κορυφαίας Turbo S, αλλά και της υπερπολυτελούς έκδοσης Executive.

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο. Ο V8 με διπλό turbo και χωρητικότητα 4,8 lt, αποδίδει 570 PS, 50 περισσότερα από την… απλή Turbo. Οι επιδόσεις παραπέμπουν σε supercar: 0-100 σε 3,8 sec και τελική 310 km/h.

Παράλληλα, η μέγιστη τιμή της ροπής ανέβηκε στα 76,5 kgm, και εμφανίζεται από τις 2.250 έως τις 5.000 rpm. Μάλιστα, μέσω overboost φθάνει τα 81,6 kgm. Και όλα αυτά τη στιγμή που η μεικτή κατανάλωση δοατηρήθηκε στα επίπεδα της Turbo (10,2 lt/100 km), μειωμένη κατά 11% σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Οι Εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 239 g/km.

Σε ορισμένες αγορές, όπως της Κίνας, είναι δημοφιλής και η έκδοση Executive με μακρύτερο μεταξόνιο κατά 15 cm. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που αναζητούν έξτρα χώρους στα πίσω καθίσματα, αφού το τιμόνι κρατά ένας σοφέρ. Η μέση κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων επιβαρύνονται ελαφρά (10,3 lt/100 km και 242 g/km). Οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τη Γερμανία τον Ιανουάριο, αφού προηγουμένως οι πλούσιοι ιδιοκτήτες αποταμιεύσουν ποσό 180.000 ευρώ για την Turbo S και 197.000 ευρώ για την Turbo S Executive.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Απευθείας εκλογή του προέδρου της Κομισιόν ζητά ο Αυστριακός πρόεδρος

Ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή οι ψηφοφόροι και λιγότερη επιρροή οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων 

Υπέρ της απευθείας εκλογής του προέδρου της Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην διαδικασία οι ψηφοφόροι και λιγότερη οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, τάχθηκε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ.

Κατά την άποψη του κ. Φίσερ, κάθε «πολιτική οικογένεια» της ευρώπης πρέπει να ορίσει ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο χρόνο, τον υποψήφιό της για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Ο υποψήφιος της ομάδας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής, τόνισε ο κ. Φίσερ στο περιθώριο κοινής συνέντευξης Τύπου με τους προέδρους των τεσσάρων γερμανόφωνων χωρών τ ΓερμανίαΓερμανίας, Ελβετίας και Λίχτενσταιν) μετά τις συνομιλίες που είχαν στην αυστριακή πόλη Ίνσμπρουκ.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/324677/etoimi-i-panamera-turbo-s/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *