Android Android διαδικτυακής κατασκευή eshop Βολος – Τεχνολογία – Πανοραμικές φωτογραφίες από σφαιρική κάμερα

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη eshop άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Τεχνολογία – Πανοραμικές φωτογραφίες από σφαιρική κάμερα κατασκευή eshop Βολος Μια νέα, πρωτότυπη, κατασκευη eshop συσκευή με σχήμα σφαίρας, κατασκευη eshop με 36 ενσωματωμένες κάμερες, κατασκευη eshop επιτρέπει στον χρήστη της τη λήψη εντυπωσιακών πανοραμικών φωτογραφιών.

Το όνομα της συσκευής είναι Panono. Έχει διάμετρο 11 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια.

Ο χρήστης πετάει στον αέρα τη σφαιρική πολυκάμερα, η οποία «αναγνωρίζει» πότε βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό σημείο και τότε ακριβώς πραγματοποιεί αυτόματη λήψη 36 πανοραμικών φωτογραφιών. Ακολούθως, με τη χρήση ενός ειδικού αλγορίθμου οι λήψεις «ενώνονται» σε μία.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποστείλει την πανοραμική του φωτογραφία μέσω Bluetooth σε «έξυπνες» συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

Οι δημιουργοί του Panono ζητούν χρηματοδότηση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Indiegogo.

Το ποσό που απαιτείται προκειμένου να βγει η πρωτότυπη συσκευή στην αγορά είναι 900.000 δολάρια.

Όπως γνωστοποιήθηκε, όσοι συνδράμουν χρηματοδοτικά στο εγχείρημα θα έχουν έκπτωση 100 δολαρίων (θα μπορούν να την αποκτήσουν δηλαδή έναντι 499 δολαρίων αντί 599) εάν τελικά η σφαιρική πολυκάμερα βγει στην αγορά.

<iframe height="315" src="//www. YouTube.com/embed/c8xjXqC9m2A” frameborder=”0″ width=”560″ allowfullscreen=””>

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

κατασκευή eshop Βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει. κατασκευή eshop Βολος Ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε live από το protothema.gr την πορεία – Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια – Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ

var uagent = navigator.userAgent<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone“)>-1)

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275708&catID=22
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *