όραση Rihanna όραση ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «Ήρθε ο περιπλανώμενος θίασος των “μπαχαλάκηδων”»

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «Ήρθε ο περιπλανώμενος θίασος των “μπαχαλάκηδων” και ήταν όλοι αποφασισμένοι, τιμεσ ηλιακων με προεξάρχοντα τον κύριο Τσουκαλά……

«Ήρθε ο περιπλανώμενος θίασος των “μπαχαλάκηδων”» ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σγουρός: Ας ζητήσουν συγγνώμη ο κύριος Τσουκαλάς και ο κύριος Παναγούλης

«Ήρθε ο περιπλανώμενος θίασος των “μπαχαλάκηδων” και ήταν όλοι αποφασισμένοι, με προεξάρχοντα τον κύριο Τσουκαλά να εμπλακούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να μην επιτρέψουν να ληφθεί απόφαση», Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-ανοξείδωτοι ανέφερε ο Γιάννης Σγουρός σχολιάζοντας τα επεισόδια και την ένταση που προκλήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο.

«Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα ούτε ο ανάδοχος, ούτε το τίμημα για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης», τόνισε.

«Αυτά τα είκοσι άτομα προκάλεσαν όλο το χαμό. Δεν ανήκουν στο δήμο. Τουλάχιστον πέντε φορές έκαναν όλοι μαζί παρέμβαση με ύβρεις. Ας ζητήσουν συγγνώμη ο κύριος Τσουκαλάς και ο κύριος Παναγούλης. Την ώρα που ανέβαινα να μιλήσω στο βήμα, με έσπρωξε ο κύριος Τσουκαλάς», εγκατασταση ηλιακου δήλωσε ο Περιφερειάρχης, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Οι 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση

Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ηλιακοι θερμοσιφωνες eurostar ενώ στην ΕΡΤ ετοιμάζεται συναυλία για τους τρεις μήνες από το “λουκέτο”.

Σημειώνεται ότι τελικά επιλέχθηκε μικρότερος αριθμός από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

“Η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό (…). Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη”, κατασκευη ηλιακου συλλεκτη αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Μάναλης.

Στο μεταξύ, “αγκάθι” για την κυβέρνηση παραμένει η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Προ ημερών ο υπουργός για τα δημόσια ΜΜΕ, Παντελής Καψής, επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα προειδοποίησε για παρέμβαση του εισαγγελέα.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Άνθιμος σε Ρεπούση: ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer Σε λίγο θα μας πείτε να ρίξουμε και την Ακρόπολη

“Με ποιο δικαίωμα η κ. Ρεπούση ζητεί αλλαγές στην παιδεία και το φρόνημα του ελληνικού λαού”, μαλτεζοσ ηλιακα αναρωτήθηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Άνθιμος με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε η <a href="http://www.hellenicparliament.gr/Voulef<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ για το μάθημα των θρησκευτικών.

Και πρόσθεσε ο σεβασμιότατος: “Υπό ποιες προϋποθέσεις ειδικότητας και αρμοδιότητας επεμβαίνει σε θέματα που έχουν σχέση με την πίστη μας, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας;”.

“Έτσι που το πάτε θα μας πείτε στο τέλος ότι πρέπει να ρίξουμε την Ακρόπολη για να βλέπουμε καλύτερα το Φάληρο”, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Άνθιμος ο οποίος επίσης σημείωσε: «Να καταργήσουμε τα αρχαία ελληνικά; Αυτή η χθεσινή βλασφημία στη Βουλή. Μα τρελαθήκαμε; Όταν ιδρύουν έδρες αρχαίων ελληνικών στο Λονδίνο». 

“Πρέπει η Πολιτεία</a ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προσέθεσε οτι η Μαρία Ρεπούση μιλάει χωρίς να έχει ειδικές γνώσεις.

Δήλωσε πάντως ότι θα εξομολογούσε ευχαρίστως την κα. Ρεπούση αν πήγαινε αύριο στην εκκλησία αλλά δυστυχώς -όπως εκτίμησε- δεν θα πάει.

Από την πλευρά της η κα. Ρεπούση άφησε υπαινιγμούς ότι η Εκκλησία δεν θέλει να διδάσκεται η βιολογία γιατί δίνει άλλη εξήγηση για τη δημιουργία του Σύμπαντος.

Εξήγησε ακόμα ότι αποκάλεσε “νεκρές γλώσσες” τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά, γιατί έτσι λέγονται οι γλώσσες που δεν μιλιούνται, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτόδεν αφαιρεί τον πλούτο τους.

Είπε ακόμα ότι τα θρησκευτικά δεν πρέπει να διδάσκονται με τη μορφή της κατήχησης και του προσηλυτισμού, αλλά με ιστορικό τρόπο, γιατί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Τέλος, η κα. Ρεπούση τόνισε ότι το σχολείο οφείλει να είναι κοσμικό και την ευθύνη για το σχολείο την έχει η Πολιτεία.

Διαβάστε επίσης: 

Ρεπούση: Καταργήστε τις «νεκρές γλώσσες», αρχαία ελληνικά και λατινικά

Προκαλεί ξανά η Ρεπούση: Να καταργηθούν τα Θρησκευτικά

Δείτε το βίντεο:

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/615043/irthe-o-periplanomenos-thiasos-ton-bahalakidon/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *