Χρυσής Αυγής υπουργός γνώση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, με πολυσέλιδη προσφυγή του, ζητεί να αποφυλακιστεί με όρους και τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος……

«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Χρήστος Παππάς

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, με πολυσέλιδη προσφυγή του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζητεί να αποφυλακιστεί με όρους και τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος «να γίνει «Ιφιγένεια» για να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την πατρίδα μας».

Η αίτηση του κ. Παππά κατατέθηκε σήμερα στις Εφέτες Ανακρίτριες της υπόθεσης, δια του συνηγόρου του, την ίδια ώρα που έξω από το Εφετείο περίπου 150 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής είχαν συγκεντρωθεί προς συμ παράσταση των κληθέντων σε απολογία βουλευτών Γ. Γερμενή, Π. Ηλόπουλου και Στ. Μπούκουρα, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ με βασικό σύνθημά τους την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων πολιτικών του κόμματος.

Ο Χρ. Παππάς με την αίτηση του ζητεί να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, υποστηρίζοντας πως ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή είναι επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αρνούμενος κατηγορηματικά τα περί εγκληματικής οργάνωσης:

«Δεν είμαι, όμως, σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια και να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την Πατρίδα μας, ούτε και στελέχη κομμάτων που πράγματι ήταν μέλη «εγκληματικής Οργάνωσης»».

Ο αιτών αναφέρεται επίσης σε «πιέσεις που δέχθηκε η Δικαιοσύνη», η οποία, κατά τον βουλευτή, χρησιμοποιήθηκε για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με σκοπό « να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που μεθοδεύουν».

Για ακόμη μία φορά ο κ. Παππάς αποποιείται τον χαρακτηρισμό του ναζιστή, που του απέδωσαν, όπως υποστηρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης, «για κάποιες νεανικές επιλογές του» και προσθέ ΤΕΙ ότι «την ίδια ώρα, εκείνοι που μας έδιναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, υπουργοποιούσαν άλλους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ παρά το ότι είχαν αυτοί τις ίδιες νεανικές επιλογές μ’ εμάς».

Καταδικάζει επίσης, στην προσφυγή του, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο Γ. Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας».

Ο βουλευτής, τέλος, υποστηρίζει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή του κράτηση, αφού έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης, δεν είναι, όπως ισχυρίζεται, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ύποπτος φυγής και δεν προκύπ ΤΕΙ φόβος να διαπράξει κανένα αδίκημα αν αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, οι τρεις κληθέντες σε απολογία βουλευτές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ενημερώθηκαν σήμερα για την δικογραφία και τα κατηγορητήρια που έχουν συντάξει σε βάρος τους οι δύο ανακρίτριες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα κατηγορητήρια εξειδικεύεται για τον καθένα επακριβώς η κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης που τους αποδίδεται, ενώ και οι τρεις θεωρούνται ότι ανήκουν στον «σκληρό επιχειρησιακό πυρήνα της οργάνωσης», που αναφέρονταν στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Έτσι ο Γιώργος Γερμενής καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες, στις οποίες χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» της οργάνωσης και «στρατιωτικός εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου». Μάλιστα για το βουλευτή, μάρτυρας φέρεται να αναφέρει ότι «μου έμαθε να σκοτώνω».

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο κατηγορητήριο φαίνεται να αναφέρεται ως έχων το ρόλο του ιδεολογικού εκπαιδευτή της οργάνωσης, αλλά και αυτού που κινητοποιούσε τα λεγόμενα Τάγματα Εφόδου: «Εσύ δε, αφότου εντάχθηκες στην παραπάνω οργάνωση , ανελισσόμενος , σου ανατέθηκε ο σημαίνων ρόλος της ιδεολογικής εκπαίδευσης και κατήχησης νέων μελών της οργάνωσης καθώς και των «νεοσύλλεκτων» μελών των «Ταγμάτων Εφόδου» , ενώ παράλληλα είχες την ευθύνη των κινητοποιήσεων αυτών (με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κλπ) προκειμένου αυτά να παρέμβουν στις προαποφασισμένες δράσεις-επιθέσεις της οργάνωσης».

Ο βουλευτής, που στα στοιχεία της δικογραφίας, εμφανίζεται ως επικεφαλής των πυρήνων της οργάνωσης στη Μαγνησία, φέρεται και ως «επιθεωρητής σε ομάδες ελέγχου νομιμότητας» , όπως αδειών μικροπωλητών στη Ραφήνα, αλλά και «συμμετοχής παιδιών αλλοδαπών σε νηπιαγωγεία».

Να σημειωθεί ότι η επισήμανση των ανακριτριών στις «επιθεωρήσεις σε νηπιαγωγεία» έχει αναφορά σε δικογραφία σχετικά με απειλές εναντίον ιδιοκτητών δυο νηπιαγωγείων που φιλοξενούσαν παιδιά αλλοδαπών, η οποία περιλαμβάνονταν στις αρχικές 33, που είχε αποστείλει στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Νίκος Δένδιας .

Τέλος ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, εμφανίζεται να έχει γνώση και πλήρη έλεγχο όλων των ενεργειών των πυρήνων της ΧΑ στην Κορινθία, στις οποίες περιλαμβάνονται επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών. Ο βουλευτής, βάση όσων ισχυρίστηκε προστατευόμενος μάρτυρας, εμπλέκεται σε πρακτικές παροχής «προστασίας» σε καταστήματα της Κορίνθου, του Ξυλόκαστρου και του Κιάτου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/612932/den-eimai-diatetheimenos-na-gino-ego-i-ifigeneia/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *