χρήματα MMA MMA κατασκευή eshop Βολος Έπεσε κομμάτι οροφής σχολείου στην Καλαμπάκα

κατασκευή eshop Βολος Σοκαρισμένοι είναι από χθες το απόγευμα γονείς, κατασκευη eshop μαθητές και δάσκαλοι από την πτώση κομματιού από την οροφή του κτηρίου……

Έπεσε κομμάτι οροφής σχολείου στην Καλαμπάκα κατασκευή eshop Βολος Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Σοκαρισμένοι είναι από χθες το απόγευμα γονείς, κατασκευη eshop μαθητές και δάσκαλοι από την πτώση κομματιού από την οροφή του κτηρίου που στεγάζεται το 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας.

Ήταν 4 το απόγευμα και στο σχολείο λειτουργούσαν ολοήμερα τμήματα. Ξαφνικά ακούστηκε ένα δυνατός θόρυβος και σκόνη κάλυψε την αίθουσα. Όταν τα πράγματα ηρέμησαν οι δάσκαλοι διαπίστωσαν ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη κομμάτια τοίχου και ένα τμήμα διαστάσεων δύο μέτρων στο ταβάνι δεν υπήρχε στην θέση του.

Οι δάσκαλοι έβγαλαν τα παιδιά από το κτήριο, φοβούμενοι μήπως ακολουθήσουν και άλλες πτώσεις και ειδοποίησαν τον Διευθυντή του σχολείου.  Σε λίγο παρούσα στο σχολείο ήταν και η Σχολική Σύμβουλος όπου ενημέρωνε τους αρμόδιους για το συμβάν.

Πρόκειται για ένα γεγονός που θορύβησε το δήμαρχο Καλαμπάκας, κατασκευη eshop ο οποίος δήλωσε ότι η υπόθεση με όλα τα στοιχεία θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.

Ο διευθυντής του σχολείο τρομαγμένος και ανήσυχος από το περιστατικό είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και τον Αύγουστο. Και τότε ένα τεράστιο κομμάτι από την οροφή είχε πέσει πάνω στα θρανία αλλά λόγω του ότι το σχολείο ήταν κλειστό δεν κινδύνευσε κανείς. Τότε ο Δήμος ανέλαβε την αποκατάσταση του προβλήματος ξηλώνοντας  όλη την οροφή της αίθουσας και επενδύοντάς την με γυψοσανίδα.

Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ένα κτήριο που η κατασκευή του είναι πρόσφατη και που προορίζεται για τη στέγαση νηπιαγωγείου. Παραχωρήθηκε όμως από το δήμο Καλαμπάκας για τν στέγαση του Δημοτικού έως ότου κατασκευαστεί το δικό του κτήριο.

Μέλημα του δήμου είναι  αν καταστεί εφικτό μέχρι και τη Δευτέρα να αφαιρεθεί όλος ο σοβάς από το ταβάνι του σχολείου και όταν υπάρχει χρόνος και χρήματα να αποκατασταθεί, αναφέρει το stagonnews.gr.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Χιώτης: κατασκευη eshop «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: κατασκευη eshop «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, κατασκευη eshop ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, κατασκευη eshop δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, κατασκευη eshop ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Θα πόζαρα ξανά γυμνή μόνο για τον Hugh Hefner, λέει η XL τηλεπαρουσιάστρια Gemma Collins:

Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Διάσημα πρόσωπα όπως η Khloe Kardashian, κατασκευη eshop η Kelly Brook και η Helen Flanagan έχουν ποζάρει γυμνές για να ενισχύσουν και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της PETA. Η τελευταία σταρ που φωτοραφήθηκε είναι η Βρετανίδα Gemma Collins.

H πληθωρική τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων για εύσωμες γυναίκες πόζαρε στο φακό όπως τη γέννησε η μαμά της ζαπλώνοντας σε ροζ μεταξωτά σεντόνια και φορώντας μόνο τα μαργαριτάρια της. Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Μιλώντας για τη φωτογράφηση είπε: κατασκευη eshop «Εκανα μόνο μια γυμνή λήψη και είναι αρκετή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναφωτογραφηθώ γυμνή παρά μόνο αν μου το ζητούσε ο Hugh Hefner για το Playboy». Το επόμενο που μένει να δούμε λοιπόν είναι τη γλυκιά Gemma γυμνή στο Playboy!

 

 
 

 

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/608164/epese-kommati-orofis-sholeiou-stin-kalabaka/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *