χρήματα χρήματα χρήματα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα παιχνιδιών στη Χαλκίδα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μεγάλο ήταν το θράσος των ληστών που στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν σε κατάστημα παιχνιδιών στην Χαλκίδα……

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα παιχνιδιών στη Χαλκίδα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οι δράστες πυροβόλησαν για εκφοβισμό

Μεγάλο ήταν το θράσος των ληστών που στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν σε κατάστημα παιχνιδιών στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το evianews.com, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ στιγμή ο ένας από τους δύο δράστες δεν δίστασε και να πυροβολήσει. Πυροβόλησε για εκφοβισμό από μέσα προς τα έξω.

«Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένας αλλιώς θα είχαμε θύματα» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Τον εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι καταστήματος και οι πελάτες.

Οι δράστες πήραν αμέσως τα χρήματα και εξαφανίστηκαν ενώ ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό τους.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σε εξέλιξη η “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα”

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, την “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα” σύμφωνα με παράγοντες του τουρισμού, καθώς μετά την πρώτη αξιολόγηση στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης συμμετέχουν 13 όμιλοι και επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξενοδοχειακός παράγοντας αναφέρει στην Καθημερινή: “Δεν έχουν δοθεί ποτέ τόσα χρήματα για την αγορά ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Ελλάδα, όσα αναμένεται να δοθούν για τον Αστέρα Βουλιαγμένης”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διαγωνισμός έχει μετατραπεί σε “μάχη” και ήδη γίνονται ζυμώσεις ώστε κάποια σχήματα να συγχωνευτούν, ενώ παράλληλα, παρατηρείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές να ενταχθούν στα υφιστάμενα σχήματα.

Οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν ως τις 21 Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθεί κάποια μικρή παράταση. άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις αναφέρουν ότι τελικά θα είναι μονοψήφιος ο αριθμός των σχημάτων και των ομίλων που θα καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα κλειδιά του Αστέρα Βουλιαγμένης θα παραδοθούν στον πλειοδότη του διαγωνισμού την άνοιξη του 2014.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης εκτείνεται σε 304 στρέμματα, εκ των οποίων τα 111 ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το οποίο θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση του συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο Αστέρας, μέσω θυγατρικής του εταιρείας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έχει ενοικιάσει για 40 χρόνια την όμορη μαρίνα της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χερσαίο τμήμα 47 στρεμμάτων, λειτουργεί πλέον στη μέγιστη πληρότητα και με αρκετά σκάφη μεγάλου μήκους να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για τον ελλιμενισμό τους.

Φέτος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η εταιρεία αναμένει να περάσει σε λειτουργική κερδοφορία, καθώς, πέραν του προγράμματος αναδιοργάνωσης που έχει μειώσει το κόστος, υπάρχει ανοδική τάση στις κρατήσεις.

Ένταση στην Κωνσταντινούπολη για το θάνατο του νεαρού διαδηλωτή

Δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας γύρο από την π ΑστυνομίαΑστυνομίας-διαδηλωτών

Σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εναντίον εκατοντάδων διαδηλωτών προχώρησε η Αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να διαλύσουν το πλήθος των συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαδήλωσαν για τον θάνατο ενός διαδηλωτή χθες στην Αντιόχεια.

Σύμφωνα με μαρ τυρίες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενώ διέλυσαν το πλήθος από κεντρικό πεζόδρομο με κανόνι νερού. Έχουν στηθεί μπλόκα στην είσοδο της πλατείας Ταξίμ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δρακόν ΤΕΙα, καθώς το μόνο που δε θέλει στην παρούσα στιγμή η κυβέρνηση Ερντογάν, είναι να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της διεθνούς κριτικής για την Αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών.

Ο λόγος της νέας έντασης είναι ο θάνατος του 22χρονου, Αχμετ Ατακάν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο οποίος σκοτώθηκε χθες το βράδυ στην Αντιόχεια, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία. Ο νεαρός συμμετείχε σε συγκέντρωση στη μνήμη ενός από τα θύματα της καταστολής των αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων στην Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

<iframe width="420" height="315" src="//www. YouTube.com/embed/9XkXJD4OFvw” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/612981/enopli-listeia-se-katastima-paihnidion-sti-halkida/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *