φωτογραφίες Φωτογραφήθηκε κάμερα κατασκευή eshop Βολος Σπάνιο θηλαστικό εμφανιστηκε για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια!

κατασκευή eshop Βολος Ένα από τα σπανιότερα και πιο απειλούμενα θηλαστικά στη Γη κατέγραψε η κάμερα στο Βιετνάμ για πρώτη φορά εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ενισχύοντας τις ελπίδες για ανάκαμψη του είδους. Το σαόλα, κατασκευη eshop που θυμίζει αντιλόπη, φωτογραφήθηκε……

Σπάνιο θηλαστικό εμφανιστηκε για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια! κατασκευή eshop Βολος Σαόλα καταγράφηκε στο Βιετνάμ– Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα από τα σπανιότερα και πιο απειλούμενα θηλαστικά στη Γη κατέγραψε η κάμερα στο Βιετνάμ για πρώτη φορά εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ενισχύοντας τις ελπίδες για ανάκαμψη του είδους.

Το σαόλα, κατασκευη eshop που θυμίζει αντιλόπη, κατασκευη eshop φωτογραφήθηκε σε δάσος στο κεντρικό Βιετνάμ το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το WWF.

«Είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη που μας χαρίζει ελπίδα»,  δήλωσε ο διευθυντής του Ταμείου στο Βιετνάμ Van Ngoc Thinh.

Το θηλαστικό είχε πρωτοανακαλυφθεί στα βουνά του Βιετνάμ κοντά στα σύνορα με το Λάος το 1992, όταν ομάδα μελών του WWF και της υπηρεσίας δασοπροστασίας του Βιετνάμ εντόπισαν ένα κρανίο με παράξενα κέρατα στο σπίτι κυνηγού.

Η τελευταία φορά που κάποιος είδε σαόλα στη φύση, στο Βιετνάμ, ήταν το 1998, γράφει ο Guardian ενώ σύμφωνα με το WWF η λαθροθηρία ήταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την επιβίωση του είδους.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά πολύ λίγα είναι γνωστά για το σαόλα και η δυσκολία στον εντοπισμό του εμποδίζει τους επιστήμονες από το να διατυπώσουν μία εκτίμηση για τον πληθυσμό του. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μερικές εκατοντάδες αλλά δεν αποκλείεται να είναι και δεκάδες που ζουν στα πυκνά δάση κατά μήκος των συνόρων με το Λάος, λέει το WWF.

Δείτε τις φωτογραφίες

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το… Instagram!

Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδες

Ένα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, κατασκευη eshop τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.

 

Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!

 

 

Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in – οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!

 

 

Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!

 

 

Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, κατασκευη eshop αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!

 

Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

 

 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!

 

 

Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, κατασκευη eshop είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

 

Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.

 

Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .

 

 

  κατασκευή eshop Βολος Φαίνεστε νεότεροι; Θα ζήσετε περισσότερο!

Δανοί ερευνητές διαπιστώνουν ότι από την εμφάνιση και μόνο μπορούν να προβλέψουν το προσδόκιμο ζωής, μετά από έρευνα 387 ζευγαριών διδύμων. Οι ερευνητές ζήτησαν από νοσοκόμες και εκπαιδευόμενους γιατρούς να μαντέψουν την ηλικία δείχνοντάς τους τις φωτογραφίες των διδύμων.

Όσοι αξιολογήθηκαν ως νεότεροι σε σχέση με την πραγματική τους ηλικία ζούσαν περισσότερα χρόνια σε σχέση με τα αδέρφια τους που φαινόντουσαν μεγαλύτεροι.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal, διαπιστώνει ότι υπάρχει βιολογική εξήγηση στα αποτελέσματά τους.

Τα τελομερή, τα οποία δείχνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται, συνδέονται επίσης με το πόσο νέο δείχνει ένα άτομο. Τα τελομερή μικρού μήκους υποδηλώνει πιο γρήγορη γήρανση και συνδέεται με ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών.

Στην έρευνα, οι άνθρωποι που φαινόντουσαν πιο νέοι είχαν μακρύτερα τελομερή. Όλοι οι δίδυμοι φωτογραφήθηκαν τις δεκαετίες του 70, του 80 και του 90.

Ο επικεφαλής της έρευνας, η οποία διήρκεσε επτά έτη, καθηγητής Kaare Christensen από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας, διαπίστωσε πως όσο μεγαλύτερη φαινόταν η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια, τόσο πιο πιθανό ήταν να φύγει από τη ζωή πρώτα ο μεγαλύτερος αδερφός. Η ηλικία, το φύλο και το επαγγελματικό background δεν φάνηκε να επηρεάζουν τα συμπεράσματα της έρευνας.

Ο βρετανός καθηγητής Tim Spector που έκανε τη δική του έρευνα πάνω στα δίδυμα αδέρφια δήλωσε: «Βρήκαμε και αυτό στην έρευνά μας. Είναι πιθανό, ένας συνδυασμός γονιδίων μαζί με το περιβάλλον να παίζουν σημαντικό ρόλο» και πρόσθεσε: «Αν ένας ασθενής φαίνεται μεγαλύτερος από την ηλικία του, τότε ίσως θα έπρεπε να ανησυχεί περισσότερο».

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/607939/spanio-thilastiko-emfanistike-gia-proti-fora-meta-apo-dekapede-hronia-/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *