φωτογραφίες Κρίση Κρίση κατασκευή eshop Βολος Naomi Campbell: Κοντά στα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες

κατασκευή eshop κατασκευη eshop Βολος κατασκευη eshop Η Naomi Campbell συμφώνησε κατασκευη eshop να πουλήσει υπογεγραμμένες φωτογραφίες της -με κόστος κατασκευη eshop 20 λίρες η καθεμία- στηρίζοντας κατασκευη eshop με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν κατασκευη eshop το ταμείο κατασκευη eshop του Ερυθρού κατασκευη eshop κατασκευη eshop Σταυρού για τις καταστροφές…”

Naomi Campbell: Κοντά στα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες κατασκευή eshop Βολος

Η Naomi Campbell συμφώνησε να πουλήσει υπογεγραμμένες φωτογραφίες της -με κόστος 20 λίρες η καθεμία- στηρίζοντας με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν το ταμείο του Ερυθρού Σταυρού για τις καταστροφές

Ο Pietrus είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της Campbell που κατάγεται κατά το ήμισυ από τις Φιλιππίνες. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει αμέτοχος και να μην συμπαρασταθεί στα θύματα που επλήγησαν από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες. Για το λόγο αυτό, πλησίασε το supermodel ώστε να δουν τι μπορούν να κάνουν για να στηρίξουν οικονομικά τις προσπάθειες αποκατάστασης

των ζημιών. Η Campbell συμφώνησε να πουλήσει υπογεγραμμένες φωτογραφίες της -με κόστος 20 λίρες η καθεμία- στηρίζοντας με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν το ταμείο του Ερυθρού Σταυρού.

Ο φωτογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία της Naomi, καθώς πιστεύω πως είναι μια πολύ εμπνευσμένη και όμορφη εικόνα με την ίδια να φαίνεται τόσο γαλήνια εδώ – είναι κάτι που θα ήθελα να βρουν και τα θύματα, την  γαλήνη.  Ήμουν στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Σταυρού και σκέφτηκα πως πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορώ να κάνω εκτός από μια προσωπική δωρεά, όχι μόνο για την συγκέντρωση χρημάτων αλλά και για την ευαισθητοποίηση. Αμέσως τηλεφώνησα στη Naomi για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τότε μου πρό ΤΕΙνε την πώληση αυτής της φωτογραφίας που έχουμε τραβήξει μαζί και τα

έσοδα να διατεθούν για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. Το πάθος της Naomi είναι να βοηθάει πάντα εκείνους που βρίσκονται σε κρίση και της είμαι ευγνώμων» είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/328034/naomi-campbell-koda-sta-thumata-tou-tufona-stis-filippines/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *