ΦΠΑ Κυριακή ΕΣΕΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Πρεμιέρα σήμερα των πρώτων ενδιάμεσων εκπτώσεων

πλακακι πετρα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ διακοσμητικη πετρα εξωτερικου χωρου ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Αγωνία των εμπόρων που υποχρεώνονται να αναγράψουν τέσσερις τιμές στα σχιστοπλακες τιμες προϊόντα Σκεπή τους – Αρνητικός λατομεια πηλιου πλάκες εσωτερικού χώρου ο εμπορικός κόσμος πατωματα τιμες στο πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ άνοιγμα λατομεια πηλιου των καταστημάτων την Κυριακή…”

Πρεμιέρα σήμερα των πρώτων ενδιάμεσων εκπτώσεων ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Αγωνία των εμπόρων που υποχρεώνονται να αναγράψουν τέσσερις τιμές στα προϊόντα τους – Αρνητικός ο εμπορικός κόσμος στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των πρώτων ενδιάμεσων εκπτώσεων. Οι έμποροι προσβλέπουν σε «αναθέρμανση» της αγοράς τις επόμενες οχτώ ημέρες – όσες, δηλαδή, θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις – αλλά την ίδια στιγμή η πλειονότητά τους εμφανίζεται κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο να ανοίξει το κατάστημά της την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Ερώτημα αποτελεί, επίσης, για τους έμπορους το πως θα αντιδράσουν οι καταναλωτές στο νέο αυτό «πείραμα» που, μεταξύ άλλων, προβλέπει την αναγραφή όχι μιας, όχι δύο, ούτε τριών αλλά τεσσάρων τιμών για κάθε προϊόν.

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις στο ταμπελάκι κάθε προϊόντος θα πρέπει να αναγράφεται:

α) η τιμή πριν το ΦΠΑ

β) η τιμή μετά το ΦΠΑ

γ) η αρχική τιμή

δ) η τιμή μετά την έκπτωση

Το δεύτερο στοιχείο, όπως παρατηρεί και η ΕΣΕΕ, που ίσως δημιουργήσει σύγχυση στους καταναλωτές είναι το φαινόμενο των εκπτώσεων «δύο ταχυτήτων», με μικρό και μεγάλο ποσοστό έκπτωσης για νέες και παλιές παραλαβές εποχιακών εμπορευμάτων.<br ΕλλάδαΕλλάδας θα απέχουν από το άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή. Σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου σε σύνολο 177 εμπορικών συλλόγων, το 32% απαντά ότι θα ανοίξει τα καταστήματά, το 63% ότι δεν θα τα ανοίξει ενώ το 5% αφήνει το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή στη διακριτική ευχέρεια των εμπόρων.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό επενδυση τζακιων με πετρα υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/324444/premiera-simera-ton-proton-endiameson-ekptoseon/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *