ΦΠΑ Αριστερά Αριστερά ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Καταρρέει η κυβέρνηση στην Ιταλία

καυστηρασ πυρηνα http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000399.%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%83%20%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B1.html. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάλεσε όλους τους ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ υπουργούς του βοθροι απορροφητικοι να παραιτηθούν…”

Καταρρέει η κυβέρνηση στην Ιταλία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κάλεσε όλους τους υπουργούς του να παραιτηθούν

«Οι υπουργοί του Λαού της Ελευθερίας να υποβάλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους, για να μην είναι συνένοχοι στην αύξηση του ΦΠΑ», με αυτή τη φράση ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση Λέτα.

Μέσα σε λίγα λεπτά από το κάλεσμα του Μπερλουσκόνι, το πουλέν του, ο γραμματέας της κεντροδεξιάς, Αντζελίνο Αλφάνο, επιβεβαίωσε ότι οι υπουργοί θα παραιτηθούν.

«Εσ ΤΕΙλα την αντιπροσωπεία του Λαού της Ελευθερίας στην κυβέρνηση για να εκτιμήσουν την ευκαιρία να υποβάλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους για να μην γίνουν συνένοχοι, για να μην κάνουν συνένοχο τον Λαό της Ελευθερίας, σε μία νέα μισητή αφαίμαξη που επιβάλλεται από την Αριστερά στους Ιταλούς», αναφέρει αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Μπερλουσκόνι.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα το casus belli εντοπίζεται στην αύξηση του ΦΠΑ, το οποίο ο επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος χαρακτηρίζει «σημαντική παραβίαση της συμφωνίας» στην οποία, όπως αναφέρει, βασίζεται αυτή η κυβέρνηση.

«Έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στη Βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και θα μας ανάγκαζε να παραβιάσουμε τις δεσμεύσεις που πήραμε με τους ψηφοφόρους μας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας», συνέχισε ο Μπερλουσκόνι.

Για τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, ο Μπερλουσκόνι τονίζει ότι «το τελεσίγραφο του Πρωθυπουργού και του Δημοκρατικού κόμματος στους συμμάχους της κυβέρνησης που πέφ ΤΕΙ σαν βάρος στους Ιταλούς, μοιάζει μη αποδεκτό».

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, μετατροπη λεβητα πετρελαιου βοθροι απορροφητικοι σε αεριου ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που pelletech 25 Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/314780/se-amesi-paraitisi-kalei-tous-upourgous-tou-o-berlouskoni/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *