τσάντα Μαλαισία Google ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Λονδίνο: Πρώην μαοϊστές το ζευγάρι που κρατούσε αιχμάλωτες τις τρεις γυναίκες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο 73χρονος και η  67χρονη ήταν ηγετικά στελέχη Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; του Κέντρου Μνήμης του Μάο Τσε Τουνγκ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το οποίο είχε τη βάση του στο Μπρίξτον του νοτίου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Λονδίνου τη δεκαετία του 1970…”

Λονδίνο: Πρώην μαοϊστές το ζευγάρι που κρατούσε αιχμάλωτες τις τρεις γυναίκες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 73χρονος και η  67χρονη ήταν ηγετικά στελέχη του Κέντρου Μνήμης του Μάο Τσε Τουνγκ, το οποίο είχε τη βάση του στο Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου τη δεκαετία του 1970

Τα ονόματα του ζευγαριού που κρατούσε αιχμάλωτες τρεις γυναίκες στην κατοικία του περισσότερο από τριάντα χρόνια έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το BBC. Πρόκειται για πρώην Μαοϊστές, ηγετικά στελέχη του κέντρου του Μάο Τσε Τουνγκ, που είχε την έδρα του στη πόλη Μπρίξτον στο νότιο Λονδίνο την δεκαετία του ’70.

Σύμφωνα με την Βρετανική ιστοσελίδα ο Αραβιντάν Μπαλακρίσναν 73 ετών και η  67χρονη σύζυγός του Τσάντα, είναι αυτοί που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη για παράνομη κράτηση τριών γυναικών σε συνθήκες δουλείας, οι οποίες απελευθερώθηκαν από τις αρχές ένα μήνα νωρίτερα.

Στο δημοσίευμα εικάζεται ότι οι γυναίκες κρατούνται από την περίοδο που οι δύο από αυτές γνωρίστηκαν με το ζευγάρι σε κοινόβιο οργάνωσης το 1975. Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης και μέχρι να γίνει η δίκη τον Ιανουάριο, ενώ  οι τρεις γυναίκες -μία 30χρονη Βρετανίδα, μία 57χρονη Ιρλανδή και μία 69χρονη από τη Μαλαισία– βρίσκονται υπό την προστασία μη κυβερνητικής οργάνωσης.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.protothema.gr/world/article/331407/londino-proin-maoistes-to-zeugari-pou-kratouse-aihmalotes-tis-treis-gunaikes/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *