τρόικα Στουρνάρας Στουρνάρας κατασκευή eshop Βολος «Γκάζια» Σαμαρά σε υπουργούς για εκκρεμότητες με την Τρόικα

κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη κατασκευη eshop eshop eshop κατασκευη eshop κατασκευή eshop Βολος «Φωτιά» πήρε το τηλέφωνο του κατασκευη eshop κατασκευη eshop Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σήμερα, κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop προς τους υπουργούς του.”

«Γκάζια» Σαμαρά σε υπουργούς για εκκρεμότητες με την Τρόικα κατασκευή eshop Βολος

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλέφωνα έγιναν σε υπουργούς που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και σε ορισμένες περιπτώσεις οι τόνοι από την πλευρά του Πρωθυπουργού ανέβηκαν και έγιναν έντονες συστάσεις. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με τους κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Ο κ. Σαμαράς θέλησε να ενημερωθεί λέπτομερώς σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα σε όλους τους επιμέρους τομείς και στα προαπαιτούμενα -εκτός από το δημοσιονομικό που χειρίζεται ο κ. Στουρνάρας- και ζήτησε από τους υπουργούς του να επισπεύσουν και να κλείσουν ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμη ώστε να μην δίνουν επιχειρήματα στο κλιμάκιο της τρόικας να καθυστερεί και να μεταφέρει άλλη εικόνα στους προϊσταμένους της.

Δεν είναι δίχως σημασία ότι προ ημερών ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαμαρτυρηθεί ότι το σχέδιο για τις μετακινήσεις και τις απολύσεις δεν προχωρά με τον καλύτερο δυνατό ρυθμό γιατί εξακολουθούν συνάδελφοί του υπουργοί να μην του δίνουν τις λίστες με τους υπό μετακίνηση στα υπουργεία τους. Το θέμα έφθασε στον πρωθυπουργό.

Μπορεί η κυβέρνηση να διαρρέει ότι έχει περιθώριο χρόνου και επιχειρήματα για να αντέξει την παράταση της διαπραγμάτευσης ωστόσο είναι σαφές ότι προτιμά να κλείσουν οι διαπραγμάτευσεις το συντομότερο δυνατό αφού η αν Ασφάλεια δημιουργεί αρνητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές. Η δήλωση του ευρωπαίου αξιωματούχου που με κυνισμό είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση απέχει από την τρόικα «μίλια και δισεκατομμύρια» και ότι θα πάει για σκι μέχρι να επέλθει συμφωνία προκάλεσε εκνευρισμό στην ελληνική κυβέρνηση.

Επιπροσθέτως αν και είχε προναγγελθεί ότι ο πρωθυπουργός θα είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Ολάντ στο περιθώριο της σύσκεψης στο Παρίσι, η συνάντηση δεν έγινε. Τα μηνύματα από την πλευρά της ευρώπης δεν θεωρούνται ακριβώς ενθαρρυντικά για την κυβέρνηση.

Βενιζέλος: Ζητάμε έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές στην διαπραγμάτευση

Κριτική στους δανειστές για τον τρόπο που διαπραγματεύονται άσκησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η Ελλάδα ζητά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές. «Η χώρα αδικείται από την συζήτηση που έχει ανοίξει για την οικονομική διαπραγμάτευση, η οποία υποτιμά τις θυσίες του ελληνικού λαού ενώ κάνει πως αγνοεί τα δημοσιονομικά επιτεύγματα», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της <a href="http://www. ΕλλάδαΕλλάδας ενόψει της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας από την 1η Ιανουαρίου 2014. «Εμείς δεν ζητάμε πολιτική διαπραγμάτευση αλλά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές για να κάνουμε μια οικονομική διαπραγμάτευση, που να καταλαβαίνουν τα πραγματικά δεδομένα και την δυναμική των αριθμών», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βραδυφλεγής «βόμβα» ο Φόρος Ακινήτων

Εκ του μηδενός οΚασσής: Δεν ψηφίζω το Φόρο Ακινήτων – Να πέσει η κυβέρΠλήρη απελευθέρωση πλειστηριασμών και εξώσεων απαιτεί η τρόικατρόικα

Απάντηση Στουρνάρα: Δεν μας χωρίζουν μίλια, μας χωρίζουν μέτρα

<a href="http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369249/giati-viazontai-stΕυρωπαίος αξιωματούχος:Χάσμα μιλίων και δισ. μεταξύ τρόικατρόικαςΣτον «αέρα» όλα τα νομοσχέδια με την τρόικατρόικα να μην απαντά

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369719/gkazia-samara-se-ypoyrgoys-gia-ekkremotites-me-tin-troika
κατασκευή eshop Βολος…