ταξί YouTube συνταγές ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Από την Πόλη στο… Mega

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Σε ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης καλεί η Μαρία Εκμετσίογλου, μία από τις κορυφαίες μαγείρισσες της Πόλης. Μία εκπομπή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γυρισμένη εξολοκλήρου στην Πόλη και την Πρίγκηπο……

Από την Πόλη στο… Mega ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Νέα εκπομπή για την πολίτικη κουζίνα

Σε ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης καλεί η Μαρία Εκμετσίογλου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μία από τις κορυφαίες μαγείρισσες της Πόλης. Μία εκπομπή, γυρισμένη εξολοκλήρου στην Πόλη και την Πρίγκηπο, πλημμυρισμένη από χρώματα, μυρωδιές, μπαχαρικά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ιστορίες και μαγειρικά μυστικά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι η εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι» που θα αρχίσει σύντομα στο Mega.

Η Μαρία παρουσιάζει παραδοσιακές Πολίτικες συνταγές, συστήνει ανθρώπους με μεράκι, δημιουργεί ανεπανάληπτα πιάτα στην κουζίνα του εστιατορίου της και κάνει βόλτα στα «γευστικά» σοκάκια της Κωνσταντινούπολης.

<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/knGUT5MO2dA?rel=0″>

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πώς και γιατί μηνύθηκε ο φημισμένος Charlie Trotter;

Είναι μερικά γεγονότα σαν κι αυτό που αποδεικνύουν ότι ακόμα και τα μεγαλύτερα ταλέντα είναι ικανά να κάνουν μεγαλοαπάτες.

Ο γνωστός σεφ Charlie Trotter που εδρεύει στο Σικάγο και οπού εκεί είχε το εστιατόριο του μέχρι πριν από λίγο καιρό, μηνύθηκε τον Ιούνιο του 2012 γιατί ακριβοπούλησε σε δυο οινοσυλλέκτες ένα πελώριο μπουκάλι κρασιού (magnum) το οποίο ισχυρίστηκε πως ήταν ένα Romanee Conti του 1945 αλλά που όμως ήταν πλαστό!

Ο Bekim και η Ilir Frrokaj πλήρωσαν πάνω από $46,200 για ένα μπουκάλι το οποίο ο Trotter τους παρουσίασε ως ένα magnum Domaine de la Romanee-Conti 1945 και αυτό από την κάβα του πασίγνωστου εστιατορίου Charlie Trotter στο Σικάγο.

Το ζευγάρι έμαθε πως το μπουκάλι δεν έχει καμιά αξία μόλις πήγε να το ασφαλίσει και ένας σύμβουλος τους το δήλωσε.

Αυτός ο σύμβουλος λοιπόν (Maureen Downey), για να τεκμηριώσει την άποψή του, ταξίδεψε ως το οινοποιείο του Domaine de la Romanee-Conti όπου συναντήθηκε με τον συνιδιοκτήτη Aubert de Vellain, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως το επιχείρημά του είναι αληθές. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως αυτό το magnum του 1945 δεν μπορεί να είναι αυθεντικό καθώς εκείνη τη χρονιά παρήγαγαν μονάχα μικρά μπουκάλια.

Οι συλλέκτες για την αποζημίωσή τους ζήτησαν $75,000 που είναι + $30,000 από αυτά που ξόδεψαν γι’ατή την πλαστή αγορά τους.

Ο Charlie Trotter που ήταν μόλις 53 ετών, έκλεισε για πάντα το θρυλικό εστιατόριο του δυο μήνες μετά το γεγονός, πούλησε τα συλλεκτικά κρασιά από την κάβα του εστιατορίου και έκανε στροφή στην καριέρα του παύοντας να είναι σεφ.

Είναι λογικό πως αυτή η είδηση τον έκανε να ντρέπεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους σεφ στην Αμερική.

Πολύ κρίμα! Και ήθελα να δοκιμάσω τα γευστικά του έργα τέχνης. Δεν πειράζει… πάμε γι’άλλα!

Γιάννης Πλατής (yplatis@nooz.gr)

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/599465/apo-tin-poli-sto-mega-/
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *