ταξί εταιρείες Ιαπωνία ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Οι συνηθέστερες προλήψεις στα ταξίδια

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Αποφεύγετε να περνάτε κάτω από σκάλες; Αρνείστε να μπείτε σε αεροπλάνο χωρίς το φυλαχτό σας; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι……

Οι συνηθέστερες προλήψεις στα ταξίδια ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Μάθετε γιατί δεν υπάρχει δωμάτιο 13 ή 1313 σε πολλά δημοφιλή ξενοδοχεία

Αποφεύγετε να περνάτε κάτω από σκάλες; Αρνείστε να μπείτε σε αεροπλάνο χωρίς το φυλαχτό σας; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι. Ο κόσμος είναι γεμάτος προλήψεις, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια τους άγραφους κανόνες των οποίων λαμβάνουν υπόψη ακόμα και τα ξενοδοχεία και οι αερογραμμές. Ορίστε λοιπόν οι πιο συνηθισμένες προλήψεις για τα ταξίδια – αγνοήστε τες με δική σας ευθύνη!

Ο γρουσούζικος αριθμός 13

Είναι ίσως η διασημότερη πρόληψη. Για την ακρίβεια, υπάρχουν τόσοι πολλοί που φοβούνται τον αριθμό 13 που υπάρχει και σχετική ασθένεια, η… τρισκαιδεκαφοβία! Η επικρατέστερη εξήγηση είναι θρησκευτικής φύσης: το τραπέζι του Μυστικού Δείπνου είχε δεκατρείς ανθρώπους, και ο δέκατος τρίτος που κάθισε ήταν ο Ιούδας.

Δεν υπάρχει δωμάτιο 13 ή 1313 σε πολλά δημοφιλή ξενοδοχεία – πολλά μάλιστα φτάνουν μέχρι την παράλειψη του δέκατου τρίτου ορόφου (δηλαδή τον 12ο όροφο διαδέχεται ο 14ος !). Και δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία προληπτικά: πολλές εταιρείες αερογραμμών δεν έχουν δέκατη τρίτη σειρά καθισμάτων στα αεροπλάνα τους και πολλά αεροδρόμια παραλείπουν τη δέκατη τρίτη θύρα!

Μην ταξιδέψετε Παρασκευή!

Η δεδομένη κακοτυχία ενός ταξιδιού την Παρασκευή είναι πολύ διαδεδομένη ανάμεσα στους ναυτικούς (άλλωστε, ο Λόρδος Βύρων ξεκίνησε Παρασκευή για να έρθει στην Ελλάδα και πέθανε). Ο συνδυασμός της αντίληψης αυτής έχει σαν αποτέλεσμα τη μειωμένη κίνηση στα αεροδρόμια τις Παρασκευές -ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η αεροπορική βιομηχανία. Πολλά διάσημα ιστορικά πρόσωπα, όπως ο Ναπολέων και ο Ρούσβελτ, αρνιόντουσαν να ταξιδέψουν και να υπογράψουν σημαντικά έγγραφα τη μέρα αυτή. Φυσικά, παίζει ρόλο και το μέρος του κόσμου στο οποίο βρίσκεστε, μιας και στην Καμπότζη η κακότυχη μέρα για ταξίδια είναι η Πέμπτη.

Ξεκουραστείτε προτού ταξιδέψετε

Υπάρχει μια διαδεδομένη αντίληψη στην Ρωσία πως πρέπει να κάτσεις πάνω στις βαλίτσες σου, έστω και για λίγο, προτού ταξιδέψεις. Επίσης, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια θεωρείται γρουσουζιά να επιστρέψεις στο σπίτι για να πάρεις κάτι που ξέχασες, οπότε σιγουρευτείτε πως τα πήρατε όλα προτού ξεκινήσετε. Στη Βουλγαρία, το σκούπισμα την ημέρα της αναχώρησης θεωρείται κακότυχο, επειδή δείχνει ότι «το πρόσωπο που φεύγει σκουπίζεται και διώχνεται από το σπίτι».

Η πρωτοχρονιάτικη σαμπάνια

Ο κόσμος βρίθει πρωτοχρονιάτικων εθίμων, από το καθιερωμένο φιλί ως την κατανάλωση δώδεκα ρογών σταφυλιού με το που αλλάζει ο χρόνος. Στη Λατινική Αμερική υπάρχουν μια σειρά προκαταλήψεις για τα πρωτοχρονιάτικα ταξίδια: στο Μεξικό, όσοι προσδοκούν ένα χρόνο γεμάτο εξερεύνηση, βάζουν τις βαλίτσες τους στην ισόγεια βεράντα, ενώ στην Κολομβία, νομικα φροντιστηρια όσοι θέλουν να ταξιδέψουν πρέπει να πακετάρουν τις βαλίτσες τους και να τις πάνε …βόλτα στους δρόμους της πόλης τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.

Ποτέ τη 17η του μήνα

Ο περισσότερος Δυτικός κόσμος αποφεύγει τον αριθμό 13, ενώ οι Ιταλοί προσθέτουν και τον αριθμό 17 στη λίστα των «κακών» αριθμών. Η κακή φήμη του 17 οφείλεται στη λατινική μορφή του, νομικα φροντιστηρια XVII, του οποίου αναγραμματισμός είναι το VIXI, που στα λατινικά σημαίνει «ζούσα» ή «πέθανα». Επομένως, είναι αρκετά απίθανο να βρείτε το δωμάτιο 17 σε πολλά ιταλικά ξενοδοχεία ή τη σειρά 17 στα σινεμά και τα θέατρα. Οι αεροπορικές εταιρείες το σέβονται αυτό και παραλείπουν τη 17η σειρά από τα αεροπλάνα τους που απογειώνονται από την Ιταλία. Μέχρι και η Renault συμμορφώθηκε· το μοντέλο της R17 βαφτίστηκε εκ νέου R177 για την ιταλική αγορά.

Επιστρέφοντας στη Ρώμη

Οι παραδόσεις απαιτούν από όσους επιθυμούν να επισκεφτούν ξανά τη Ρώμη στο μέλλον να ρίξουν ένα νόμισμα στο διάσημο σιντριβάνι Φοντάνα ντι Τρέβι. Μάλιστα, λέγεται πως αν κανείς ρίξει δύο νομίσματα, θα βρει τον έρωτα στη Ρώμη, ενώ αν ρίξει τρία, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια θα παντρευτεί έναν κάτοικό της. Ευτυχώς, τα νομίσματα στο σιντριβάνι (αξίας περίπου 3.000 ευρώ τη μέρα!) χρησιμοποιούνται για καλό σκοπό, νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως μιας και όσα δεν κλέβονται, νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως διατίθενται για αγαθοεργίες. Μια παρόμοια πρόληψη υπάρχει και στη Χαβάη, όπου η παράδοση θέλει να ρίχνουν ένα στεφάνι λουλουδιών στον Ειρηνικό· αν παρασυρθεί μακριά απ’ τις ακτές, αυτός που το έριξε δε θα επιστρέψει ποτέ στη Χαβάη.

Τέσσερα

Τα νούμερα είναι μάλλον κοινός τόπος στις προλήψεις του πλανήτη, και ορίστε άλλο ένα γρουσούζικο νούμερο: το τέσσερα. Καταπώς φαίνεται, η ιαπωνική και η κινεζική λέξη για τον αριθμό τέσσερα ακούγεται παρόμοια με τη λέξη «θάνατος», οπότε πολλά ξενοδοχεία και δημόσια κτήρια στην ανατολική Ασία παραλείπουν την αρίθμηση του τέταρτου ορόφου. Παρομοίως, μια ιαπωνική αεροπορική εταιρεία παραλείπει το τέσσερα και το εννιά (το οποίο ακούγεται σαν τη λέξη «βασανιστήριο») όταν αριθμεί τις σειρές των καθισμάτων. Α, σας το είπαμε; Παραλείπει και το 13 καλού κακού.

Προσοχή στη θέση του κρεβατιού σας

Είτε πιστεύετε στο Feng Shui είτε θεωρείτε πως είναι ανοησίες, θα διαπιστώσετε ότι πολλά ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες στην Κίνα συμμορφώνονται με τις αρχές του. Στην Ιαπωνία, η θέση του κρεβατιού έχει και μια μεταφυσική διάσταση: στις κηδείες, τα σώματα τοποθετούνται με κατεύθυνση προς το Βορρά, μιας και οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι προς τα εκεί ταξιδεύει η ψυχή μετά θάνατον. Κατά συνέπεια, σε πολλά ξενοδοχεία τα κρεβάτια τοποθετούνται με κατεύθυνση προς το νότο, την ανατολή ή τη δύση – για να μην πάρουν το λάθος μήνυμα οι θεότητες του άλλου κόσμου.

Αποφύγετε τα κακότυχα σουβενίρ

Πολλοί αφαιρούν κομμάτια από ένα τοπίο προκειμένου να πάρουν μαζί τους ένα δωρεάν σουβενίρ. Ωστόσο, όλοι όσοι σκοπεύουν το κάνουν καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν, μιας και πολλοί μύθοι και θρύλοι μιλούν για κατάρες που επιφέρει μια τέτοια κλοπή. Λέγεται ότι η μαύρη άμμος και οι ηφαισ ΤΕΙακές πέτρες της Χαβάης περιέχουν αρχαία πνεύματα, τα οποία καταριούνται όλους όσοι παίρνουν μαζί τους αναμνηστικά από το έδαφος του νησιού. Παρόμοιες κατάρες επωμίζονται και όσοι κλέψουν πέτρες από το ιερό βουνό των Αβοριγίνων, νομικο φροντιστηρια εξ αποστασεως το Άιερς Ροκ, στην Αυστραλία. Μια ακόμη δεισιδαιμονία λέτε; Οι εκατοντάδες τουρίστες που επιστρέφουν τις πέτρες κάθε χρόνο αφότου πέρασαν απίστευτες κακοτυχίες θα διαφωνούσαν μαζί σας.

Προσοχή στη συμπεριφορά σας στο τραπέζι

Η ώρα του γεύματος είναι γεμάτη οιωνούς, και αν επισκέπτεστε μια χώρα, υπάρχει μια σειρά από κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν για να βγείτε από την τραπεζαρία αλώβητοι. Ένα από τα συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι τουρίστες στην Ασία είναι να σχηματίσουν με τα ξυλάκια του φαγητού το γράμμα V, πράγμα που θα τους φέρει μεγάλη κακοτυχία, μιας και σχήμα V έχουν τα ξύλα θυμιάματος που καίνε προς τιμήν των νεκρών.

Στην ευρώπη, σας περιμένει κακοτυχία αν κατά τη διάρκεια μιας πρόποσης δεν κοιτάτε στα μάτια τους άλλους, και αν ρίξετε το αλάτι πάνω στο τραπέζι θα πρέπει να ρίξετε λίγο πάνω από τον ώμο σας για να αναιρέσετε την κακοτυχία.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεωςηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/travel/Tips/arthro/563337/oi-sunithesteres-prolipseis-sta-taxidia/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *