Ταλαιπωρία Ταλαιπωρία Ταλαιπωρία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με μικροπροβλήματα οι εγγραφές στο ΤΕΙ Αμαλιάδας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με καθυστερήσεις άρχισε χθες η διαδικασία εγγραφής των νέων σπουδαστών στο Τμήμα Γεωπονίας του ΤΕΙ Αμαλιάδας, γεγονός που προκάλεσε τη……

Με μικροπροβλήματα οι εγγραφές στο ΤΕΙ Αμαλιάδας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η χθεσινή καθυστέρηση οφειλόταν στη διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων

Με καθυστερήσεις άρχισε χθες η διαδικασία εγγραφής των νέων σπουδαστών στο Τμήμα Γεωπονίας του ΤΕΙ Αμαλιάδας, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία των ίδιων των σπουδαστών και των γονέων τους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς οι περισσότεροι είχαν ταξιδέψει από πολύ μακριά και ήθελαν να ολοκληρώσουν εγκαίρως τη διαδικασία για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Οι εγγραφές γίνονται στο παλιό κτήριο του ΤΕΙ και η χθεσινή καθυστέρηση οφειλόταν στη διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων. Ωστόσο, η αναμονή προκάλεσε ταλαιπωρία στους γονείς και τους σπουδαστές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι οποίοι ζήτησαν καλύτερη οργάνωση.

Τα προβλήματα βέβαια διευθετήθηκαν και η διαδικασία στην πορεία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς προβλήματα και κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα, από τους 181 νέους σπουδαστές εγγράφηκαν οι πρώτοι δέκα και βέβαια έπεται συνέχεια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αφού οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 27 Σεπ Τεμβρίου.

Ένα ακόμη μειονέκτημα που εντόπισαν πάντως οι πρώτοι σπουδαστές, όπως αναφέρει το patrisnews.com, είναι το γεγονός ότι δεν έχει δρομολογηθεί συγκοινωνία για τη μετακίνηση των σπουδαστών από και προς το νέο κτήριο του ΤΕΙ, εκεί δηλαδή που θα διεξάγονται τα μαθήματα, ενώ δεν υπάρχει φοιτητική εστία και εκφράστηκε ανησυχία και για το θέμα της σίτισης.

Ωστόσο, δεν υπήρχαν μόνο αρνητικά, αφού οι σπουδαστές εντόπισαν και πολλά θετικά. Καταρχήν, οι περισσότεροι βρήκαν πολύ ωραία την πόλη της Αμαλιάδας, σχολίασαν θετικά τους κατοίκους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν, βρήκαν εύκολα να νοικιάσουν σπίτια και σε σχετικά καλές τιμές, ενώ θεωρούν πολύ αξιόλογο το νέο τμήμα και με προοπτική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ένας στους δύο Βρετανούς είναι άθρησκος

Το ποσοστό των καθολικών παρέμεινε σταθερό, περίπου στο 9%, ενώ οι πιστοί άλλων θρησκευμάτων πέραν του χριστιανισμού τριπλασιάστηκαν, από το 2% στο 6%.Το ποσοστό των κατοίκων της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίοι δηλώνουν «πιστοί» μειώθηκε σημαντικά μέσα στην τελευταία τριακονταετία και έπεσε στο 52%, από 68% που ήταν το 1983, ενώ ο αριθμός των αγγλικανών μειώθηκε ακριβώς στο μισό.

Το 1983 τέσσερις στους 10 Βρετανούς (ποσοστό 40%) δήλωναν «αγγλικανοί», ενώ το 2012 μόλις δύο στους 10 ανέφεραν ότι είναι πιστοί του επίσημου θρησκεύματος της Αγγλίας. Επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας είναι η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την έρευνα για τις τάσεις της βρετανικής κοινωνίας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο, το ποσοστό των καθολικών παρέμεινε σταθερό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ περίπου στο 9%, ενώ οι πιστοί άλλων θρησκευμάτων πέραν του χριστιανισμού τριπλασιάστηκαν, από το 2% στο 6%.

Ωστόσο, σχεδόν ένας στους δύο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε ποσοστό 48%, δηλώνει ότι δεν έχει θρήσκευμα. Το 1983 το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν 31%. Στην έρευνα συμμετείχαν 3.000 άνθρωποι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/581363/me-mikroprovlimata-oi-eggrafes-sto-tei-amaliadas/

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *