Ταλαιπωρία Κυριακή Τραπεζών ΒΟΛΟΣ Βρετανία: Μπλόκαρε η χρήση ATM και χρεωστικών καρτών της Lloyds

ΒΟΛΟΣ Προβλήματα στη χρήση χρεωστικών καρτών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης για τους πελάτες των Lloyds, TSB και Halifax…”

Βρετανία: Μπλόκαρε η χρήση ATM και χρεωστικών καρτών της Lloyds ΒΟΛΟΣ

Προβλήματα στη χρήση χρεωστικών καρτών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης για τους πελάτες των Lloyds, TSB και Halifax

Οι τράπεζες Lloyds και TSB παραδέχτηκαν την ύπαρξη προβλημάτων στην εξυπηρέτηση πελατών τους που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές τους κάρτες και να “σηκώσουν” χρήματα από τα ΑΤΜ των τραπεζών, αναφέρει το skynews.

Νωρίτερα την Κυριακή πελάτες των εν λόγω τραπεζών καθώς και αυτών της Halifax είχαν διαμαρτυρηθεί για προβλήματα στη χρήση χρεωστικών καρτών και μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης.

Και οι τρεις τράπεζες ανήκουν στο Lloyds Banking Group το οποίο ανακοίνωσε ότι γνωρίζει πως “ορισμένοι πελάτες του δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες τους, Αγοραστός είτε για να κάνουν αγορές ή να κάνουν ανάληψη χρηματικού ποσού από τα ΑΤΜ”.

“Εργαζόμαστε σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα είναι δυνατό και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία”, αναφέρει η Lloyds.

Η TSB ανακοίνωσε πως: “Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες της TSB δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες τους, Φιλοζωική είτε για να κάνουν αγορές ή να “σηκώσουν” χρήματα από τα ΑΤΜ. Αυτό έχει επηρεάσει όλα τα υποκαταστήματα του Lloyds Banking Group. Δουλεύουμε σκληρά για να επιλυθεί το πρόβλημα και ζητάμε ανεπιφύλακτα συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΒΟΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»

Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:

– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις

   

– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).

Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.

   

– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: αμνοερίφια «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, Εργατικό καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, πάρκο αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, Τηλεκπαίδευση δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, Τυλιγαδάς συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».

ΒΟΛΟΣ

source: 32η http://www.protothema.gr/economy/article/347692/vretania-blokare-i-hrisi-atm-kai-hreostikon-karton-tis-lloyds-/
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *