ΣΥΡΙΖΑ Κρίση Αριστερά κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Πολιτική – Δραγασάκης: Να αποσυρθεί η εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Δραγασάκης: Να αποσυρθεί η εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση ζήτησε ο Γιάννης Δραγασάκης, κάνοντας λόγο για καταφανή δυσαρμονία της πολιτικής της με τις ανάγκες κοινωνίας, κατασκευη eshop αντίθεση της κοινωνίας στην πολιτική της κυβέρνησης και διαρκείς παραβιάσεις της δημοκρατικής νομιμότητας. Μιλώντας κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε, άλλωστε, λόγο και για ένα μέσο προκειμένου να… φέρουν τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Υποστήριξε ότι η συζήτηση θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, στον ΣΥΡΙΖΑ ως μελλοντική κυβέρνηση να ακούσει τις προτάσεις των βουλευτών, αφού έκανε λόγο για μία κυβέρνηση της Αριστεράς που θα είναι, όμως, ανοιχτή σε όλες τις δημιουργικές πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ από realmedialive

«Η πρόταση δυσπιστίας δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και χρέος μας», είπε, ισχυριζόμενος ότι η πολιτική της κυβέρνησης φέρνει σε δεινή θέση ολοένα μεγαλύτερα τμήματα κοινωνίας, και προκαλεί απόγνωση για πρώτη φορά μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Κατέθεσε, κατασκευη eshop μάλιστα, σειρά εκθέσεων που το αποδεικνύουν όπως:

-Έκθεση Ερυθρού Σταυρού για την ανθρωπιστική κρίση

-Έκθεση του ΟΗΕ που μιλά για κινδύνους από την παραβίαση κοινωνικών δικαιωμάτων

-Έκθεση Μούζνιεκς που μιλά για μη σεβασμό των κοινωνικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε ακόμα λόγο για διαρκείς παραβιάσεις της δημοκρατικής νομιμότητας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τη στάση της προκαλεί κινδύνους στη λειτουργία των θεσμών, καταθέτοντας εδώ:

-Έκθεση του οργανισμού DEMOS για την υποχώρηση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

-Έκθεση ΟΟΣΑ για τη μείωση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς

Προβλέποντας πως όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, θα λαμβάνονται και νέα μέτρα, κατασκευη eshop υποστήριξε ότι οι περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού είναι… αέρας κοπανιστός. «Η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 2,8 δισ. για το 2014 και 4,1 δισ. για το 2015.

«Η κυβέρνηση δεν καταστρέφει απλώς το παρόν, κατασκευη eshop αλλά τις δυνατότητες μελλοντικής ανάπτυξης. Με ποιο ανθρώπινο δυναμικό, αν οι επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό; Με ποια επιχείρηση, αν οι μικρές κλείνουν και οιμεγάλες φεύγουν;», αναρωτήθηκε.

Κατηγόρησε ακόμα την κυβέρνηση ότι δεν έχει κύρος και βούληση να διεκδικήσει στοιχειώδη δικαιώματα, αφού συγκροτήθηκε πάνω στη συγγνώμη Σαμαρά για τις προηγούμενες αντιμνημονιακές του θέσεις και άρα με όρους υποταγής. «Η κυβέρνηση αυτή πιστεύει στο Μνημόνιο», είπε, «που θεωρείται μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης».

«Μας ρωτάνε πώς θα ακυρώσουμε τα μνημόνια», κατασκευη eshop είπε. «Ο λαός θα τα ακυρώσει με την ψήφο του και η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τη θέληση του λαού», απάντησε. «Η Βουλή που ψηφίζει νόμους, ακυρώνει και νόμους».

Ο κ. Δραγασάκης, τέλος, υποστήριξε ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέ ΤΕΙ προτάσεις που μάλιστα εξειδικεύονται, σημειώνοντας ότι κόντρα στα κατεστημένα συμφέροντα που δεν θέλουν κάτι τέτοιο, ο κόσμος θα εκπροσωπηθεί και στη νομοθετική και στην εκτελεστική εξουσία.

«Όταν έχεις έναν στόχο και πιστεύεις σε αυτόν, παλεύεις μέχρι να τον κερδίσεις», κατασκευη eshop είπε, κλείνοντας με το σύνθημα, κατασκευη eshop «αγώνα μέχρι να κερδίσουμε τους στόχους μας. Γιατί είναι σωστοί και δίκαιοι».

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: κατασκευη eshop Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, κατασκευη eshop χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274684&catID=1
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *