Συρία κυβέρνηση μουσουλμανικό ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Συνασπισμό αντάρτικες οργανώσεις

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Σημαντικές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos που πολεμούν στη Συρία ανακοίνωσαν χθες το βράδυ πως δεν τις εκπροσωπεί……

Δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Συνασπισμό αντάρτικες οργανώσεις ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Υποστηρίζουν πως ο ισλαμικός νόμος πρέπει να είναι η μοναδική πηγή της νομοθεσίας

Σημαντικές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις, που πολεμούν στη Συρία ανακοίνωσαν χθες το βράδυ πως δεν τις εκπροσωπεί καμιά οργάνωση που έχει τη βάση της στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Συνασπισμού.

«Ο Εθνικός Συνασπισμός και η κυβέρνηση του Άχμαντ Τούμεχ (που επελέγη πρόσφατα) δεν μας εκπροσωπούν και ούτε τους αναγνωρίζουμε», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους 13 από τις πιο ισχυρές ισλαμιστικές ανταρτικές οργανώσεις.

Μεταξύ εκείνων που υπογράφουν το κείμενο αυτό είναι ο Ελεύθερος Συριακός στρατός, η Ταξιαρχία Αλ-Ταουχίντ, που είναι η κύρια ανταρτική οργάνωση στην περιοχή του Χαλεπιού (βόρεια Συρία) και οι εξτρεμιστές τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ-Νόσρα που συνδέεται με την Αλ-Κάιντα.

Η ριζοσπαστική, ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες αλλά όχι τζιχαντιστική οργάνωση Αχράρ αλ-Σαμ υπέγραψε επίσης το κείμενο, όπως και η 19η Μεραρχία, ένας σημαντικός αλλά σχετικά πρόσφατος σχηματισμός που προέκυψε από τον Ελεύθερο Συριακό στρατό.

Οι οργανώσεις αυτές υποστηρίζουν πως ο ισλαμικός νόμος πρέπει να είναι η μοναδική πηγή της νομοθεσίας.

«Οι δυνάμεις αυτές καλούν όλες τις πολιτικές και τις στρατιωτικές οργανώσεις να ενωθούν μέσα σ’ ένα σαφώς μουσουλμανικό πλαίσιο που είναι θεμελιωμένο στη σαρία, καθιστώντας την μοναδική πηγή της νομοθεσίας», δηλώνουν. Σ’ αυτή την ανακοίνωση αναφοράς καλούν επίσης σε «ενότητα» και σε «απόρριψη των διαιρέσεων … βάζοντας το συμφέρον του (ισλαμικού) έθνους υπεράνω του συμφέροντος της (κάθε) οργάνωσης».

Η ανακοίνωση αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ αναζωπυρώνονται οι μάχες που φέρνουν αντιμέτωπους μαχητές πολλών παρατάξεων μεταξύ των ανταρτών εναντίον του Μετώπου αλ-Νόσρα και του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, Immergas-Victrix-TT-ErP ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, ferroli sun p7 πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», pelletech πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ferroli sun p7 ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων http://www.newsbeast.gr/world/arthro/586831/den-anagnorizoun-ton-ethniko-sunaspismo-adartikes-organoseis/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *