ηλιακοι θερμοσιφωνες βολος – http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000192.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82.html. ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Τα αδικήματα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ τα πολύ σοβαρά που τιμωρούνται με πρόστιμα από service ηλιακου θερμοσιφωνα ηλιακοι ηλιοακμη ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ 30.001 ως 60.000 ευρώ, ηλιακοι θερμοσιφωνες πατρα τα σοβαρά (1.001 ως 30. ηλιακοι θερμοσιφωνεσ nobel ηλιακοσ κλιματισμοσ 000 ηλιακοσ φουρνοσ ευρώ) και τα μη σοβαρά (100 ως 1.000 ευρώ)….”

Ισπανία: Νομοσχέδιο επιβάλλει περιορισμούς και πρόστιμα στους διαδηλωτές ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Τα αδικήματα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα πολύ σοβαρά που τι μωρούνται με πρόστιμα από 30.001 ως 60.000 ευρώ, τα σοβαρά (1.001 ως 30.000 ευρώ) και τα μη σοβαρά (100 ως 1.000 ευρώ).

Η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα ένα νέο νομοσχέδιο για τη δημόσια Ασφάλεια, που έχει προκαλέσει πολλές επικρίσεις από την αντιπολίτευση, η οποία καταγγέλλει ότι πρόκειται για ένα «σχέδιο καταστολής των πολιτών» και ότι αποτελεί πλήγμα στην ελευθερία της συνάθροισης.

Στόχος του νομοσχεδίου είναι να «ενισχυθεί η διασφάλιση των ελευθεριών των πολιτών και η δημόσια Ασφάλεια», εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών Χόρχε Φερνάντεθ Ντίαθ μετά το υπουργικό συμβούλιο. Προς αυτή την κατεύθυνση προβλέπεται να τι μωρούνται «με πιο αποτελεσματικό τρόπο οι συμπεριφορές που αποτελούν απειλή για την Ασφάλεια των πολιτών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Βάσει του νομοσχεδίου αυτού, τα αδικήματα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα πολύ σοβαρά που τι μωρούνται με πρόστιμα από 30.001 ως 600.000 ευρώ, τα σοβαρά (1.001 ως 30.000 ευρώ) και τα μη σοβαρά (100 ως 1.000 ευρώ).

Μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, υιοθετήθηκε τελικά μια τροποποιημένη εκδοχή του νομοσχεδίου. Έπειτα από την τροποποίηση περιλαμβάνονται στα σοβαρά αδικήματα, και όχι στα πολύ σοβαρά όπως προβλεπόταν αρχικά, οι διαδηλώσεις χωρίς προηγούμενη άδεια μπροστά από το κοινοβούλιο ή άλλα δημόσια κτίρια.

Το σημείο αυτό είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, καθώς το κοινοβούλιο στη Μαδρίτη έχει γίνει μετά το 2011 ένα από τα σημεία όπου πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας που υιοθετεί η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι.

Στα σοβαρά αδικήματα περιλαμβάνονται επίσης η πυρπόληση απορριμμάτων, η παρεμπόδιση των αρχών να επιτελέσουν το έργο τους και η άρνηση κάποιου να δώσει τα στοιχεία του στην Αστυνομία.

Αντίθετα, στα μη σοβαρά αδικήματα περιλαμβάνονται οι προσβολές προς τους αστυνομικούς καθώς και η διάδοση εικόνων που ενδέχεται να βλάψουν την τιμή ή την ασφάλειά τους.

Το νομοσχέδιο θα βοηθήσει στην «ρύθμιση και την προστασία των δημόσιων ελευθεριών», δήλωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία.

Όμως ο Αντόνιο Ερνάντο του Σοσιαλιστικού κόμματος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να «παραλύσει» τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για τις περικοπές δαπανών που προωθεί η Μαδρίτη γα τελευταία χρόνια.Η Έλενα Βαλενσιάνο, αντιπρόεδρος του Σοσιαλιστικού κόμματος, σημείωσε από την πλευρά της ότι «το σημαντικό είναι η βάση του νόμου αυτού. Ενός νόμου που θέλει να εξαλείψει το δικαίωμα των ανθρώπων να διαδηλώνουν».

«Στην Ισπανία δεν υπάρχει πρόβλημα βίας, όπως σε άλλες χώρες της ευρώπης», πρόσθεσε η ίδια. «Στην Ισπανία οι άνθρωποι συνήθως διαδηλώνουν πολύ ειρηνικά και μου φαίνεται ότι πρόκειται για μια πραγματική πρόκληση», υπογράμμισε η Βαλενσιάνο.

Το νομοσχέδιο πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο, όπου η κυβέρνηση Ραχόι έχει απόλυτη πλειοψηφία.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/332778/ispania-nomoshedio-epivallei-periorismous-kai-prostima-stous-diadilotes/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…