πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000025..html&Page=10. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα ανοικτά των ακτών της Χιλής, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο……

Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στη Χιλή ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς

Ισχυρή Σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα ανοικτά των ακτών της Χιλής, διακοσμητικη πετρα εξωτερικου χωρου ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Ο σεισμός σημειώθηκε 52 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Κοκίμπο και το εστιακό του βάθος έφτανε τα 10 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για απώλειες, πλάκες εσωτερικού χώρου τραυματισμούς ή σοβαρές ζημιές.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Hράκλειο: επενδυση τζακιων με πετρα Ο εγκέλαδος… χτύπησε μαζί με το πρώτο κουδούνι

Το μέγεθος του σεισμού, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 3,7 Ρίχτερ, ωστόσο άλλα σεισμολογικά Ινστιτούτα ανέβαζαν το μέγεθός του σε 4 Ρίχτε.

Νέα Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:16 σήμερα το πρωί στη Νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στην υποθαλάσσια περιοχή του Τυμπακίου όπου το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Το μέγεθος του σεισμού, χτισιμο εξωτερικου τοιχου σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 3,7 Ρίχτερ, ωστόσο άλλα σεισμολογικά Ινστιτούτα ανέβαζαν το μέγεθός του σε 4 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της δόνησης προερχόταν 46 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη Χιλή

Δεν υπάρχουν, προς το παρόν, αναφορές για ζημιές

Σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε, πλακες για κηπο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, στη Χιλή, πετρα δαπεδου 282 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σαντιάγο.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 20 χιλιομέτρων και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/602751/seismos-66-rihter-sti-hili/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…