Σαμαράς Κρίση Αντώνης Σαμαράς ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Κάποιοι δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους την πολιτική ανωμαλία»

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Τον οδικό χάρτη της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και τη μεγάλη δοκιμασία των Μνημονίων αποκαλύπτει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς……

«Κάποιοι δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους την πολιτική ανωμαλία» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρωθυπουργός

<!–intext_content_tag_start- ΕλλάδαΕλλάδας από την κρίση και τη μεγάλη δοκιμασία των Μνημονίων αποκαλύπ ΤΕΙ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε μία μεγάλη, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην ΑΞΙΑ .

Ο πρωθυπουργός αναλύει τους τέσσερις βασικούς άξονες εισόδου της χώρας σε πορεία σημαντικής ανάκαμψης μέσα στο 2014 και το χρονοδιάγραμμα εξόδου στις αγορές και κάνει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον λαό να ανατρέψει την κυβέρνηση στους δρόμους. Βλέπει ότι οι δημοσκοπήσεις δεν τον ευνοούν και φοβάται ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Ο λαός βέβαια δεν ανταποκρίθηκε στην εξαγγελία της φθινοπωρινής επανάστασης του κ. Τσίπρα. Όλα αυτά συντηρούν ένα κλίμα πολιτικής αστάθειας. Βέβαια κάθε φορά που διαψεύδονται οι προσδοκίες αποσταθεροποίησης εμπεδώνεται εικόνα σταθερότητας. Το κακό όμως, είναι ότι κάποιοι δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους την πολιτική ανωμαλία».

Σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και τα περιστατικά βίας, ο κ. Σαμαράς είναι κατηγορηματικός ότι όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα θα παταχθούν. Όπως αναφέρει «Είναι νεοναζί. Η Δημοκρατία μας έχει όπλα να τσακίσει τέτοια φαινόμενα.Και την εγκληματική δραστηριότητα των ταγμάτων εφόδου».

Εξηγεί ακόμα πώς θα υποχωρήσει το χρέος μέσω ελαφρύνσεων, που έχουν ήδη συμφωνηθεί, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα και πώς – πέρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή – θα επιτευχθεί και η ανάπτυξη.

Ακόμη, skroutz ηλιακοί ο κ. Σαμαράς εξηγεί τις ορατές πλέον προϋποθέσεις βελτίωσης της κοινωνικής πολιτικής, ενώ καθιστά σαφές ότι το τραπεζικό σύστημα θα δώσει ρευστότητα στην αγορά. Ο πρωθυπουργός εκφράζει την αισιοδοξία του για την προσέλκυση νέων επενδύσεων μέσω και της αναβάθμισης του γεωστρατηγικού ρόλου της χώρας, ενώ στέλνει σαφές μήνυμα σε οικονομικά συμφέροντα ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται εκβιασμούς από κανέναν. «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσπαθεί να επιβάλει τα συμφέροντα του χρησιμοποιώντας μηχανισμούς αθέμιτης πίεσης. Δεν δεχόμαστε εκβιασμό από κανέναν. Από κανέναν».

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, ηλιακοι κενου η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο ο οποίος, hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ σε λόγο που έβγαλε, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/588433/kapoioi-den-ehoun-vgalei-apo-to-mualo-tous-tin-politiki-anomalia/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *