Ρόδο Ρόδο Ρόδο διεκδικηση αναδρομικων Δρόμος-καρμανιόλα στη Ρόδο

διεκδικηση αναδρομικων Σε κατάσταση άκρως επικίνδυνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένας δρόμος που εξυπηρετεί 11 οικογένειες πολιτών που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται……

Δρόμος-καρμανιόλα στη Ρόδο διεκδικηση αναδρομικων Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι πολίτες

Σε κατάσταση άκρως επικίνδυνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένας δρόμος που εξυπηρετεί 11 οικογένειες πολιτών που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή Τσαΐρι στη Ρόδο.

Η κατάσταση για την οποία οι κάτοικοι δίνουν μάχη εδώ και πολλά χρόνια δεν βρίσκει ανταπόκριση ανάμεσα σε «αρμόδιους» φορείς και υπηρεσίες, αφού όλοι αναγνωρίζουν το πρόβλημα που υπάρχει αλλά δεν προχωρούν άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται για να βελτιωθεί ένας δρόμος 100-150 μέτρων, ο οποίος έχει γίνει άκρως επικίνδυνος.

Οι κάτοικοι της περιοχής που δεινοπαθούν καθημερινά για να μπορέσουν να κινηθούν προς και από τα σπίτια τους, έχουν ενημερώσει τους πάντες: τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας, αιτηση διεκδικησησ αναδρομικων Δώρο Κωνσταντίνου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει η παραμικρή βελτιωτική παρέμβαση.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής πάντως, διεκδικηση αναδρομικων δημοσιων υπαλληλων ο δρόμος έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος από ότι ήταν μέχρι σήμερα γεγονός για το οποίο θα πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες για να μην υπάρξουν και ατυχήματα.

Από την πλευρά των τεχνικών υπηρεσιών πάντως, δικηγοροι βολος είχε γίνει προσπάθεια να ανατεθεί σε εργολάβο η σχετική αποκατάσταση του δρόμου, αλλά λόγω γραφειοκρατικής παράλειψης το έργο δεν εγκρίθηκε από τον αρμόδιο επίτροπο.

Πηγή: rodiaki.gr

διεκδικηση αναδρομικων Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, δικηγοροι βολος καρακωστα ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, αιτηση για διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.διεκδικηση αναδρομικων Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

διεκδικηση αναδρομικων

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/609771/dromos-karmaniola-sti-rodo-/
διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων αναδρομικων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *