Ρόδο Ρόδο αδέσποτα ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ «Καταδικαστέο να εγκαταλείπονται κατοικίδια στο δρόμο»

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Τις συνέπειες από το πρόβλημα των αδέσποτων τονίζει αναγνώστης με σχόλιό του στο newsbeast.gr. Μεταξύ άλλων σημειώνει……

«Καταδικαστέο να εγκαταλείπονται κατοικίδια στο δρόμο» ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Σχόλιο αναγνώστη στο newsbeast.gr

Τις συνέπειες από το πρόβλημα των αδέ σποτων τονίζει αναγνώστης με σχόλιό του στο newsbeast.gr. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι είναι απόλυτα καταδικαστέες οι πράξεις δηλητηρίασης αδέ σποτων ζώων, δικηγοροι βολος καρακωστα ενώ παράλληλα αναφέρει ότι χρειάζεται θέσπιση νόμου με αυστηρές χρηματικές ποινές για όσους Δικηγοροι δημου βολου ιδιοκτήτες κατοικίδιων τα εγκαταλείπουν ελεύθερα στο δρόμο.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο:

«Θα ήθελα να πω ότι οι πράξεις δηλητηρίασης αδέ σποτων ζώων είναι απόλυτα καταδικαστέες και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν σε καμία περίπτωση.

Ωστόσο, είναι απόλυτα καταδικαστέο επίσης, οι ιδιοκτήτες σκυλιών και άλλων κατοικίδιων να τα αφήνουν ελεύθερα στο δρόμο χωρίς να νοιάζονται αν αυτό ενοχλεί τους συμπολίτες τους.

Το πρόβλημα των αδέ σποτων έχει τις ακόλουθες συνέπειες που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ αρνητικές και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα:

– Τα αδέ σποτα ζώα τρέφδημόσια υγείαυγεία.

– Τα αδέ σποτα ζώα είναι απειλή για πολλές ευάλωτες και όχι μόνο ομάδες του πληθυσμού καθώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα αδέ σποτο δικηγοροι βολου ζώο δεν θα επιτεθεί σε ένα μικρό παιδί ή σε κάποιον ηλικιωμένο που δεν θα μπορέσει να αντιδράσει. Έχουν συμβεί πολλά τραγικά περιστατικά ήδη και η μη επιθυμία ανάδειξης του προβλήματος αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

– Τα αδέ σποτα ζώα αποτελούν μεγάλη δυσφήμιση για την εικόνα της χώρας, δικηγοροι βολου ειδικά στις τουριστικές περιοχές όπως το Σύνταγμα αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή που δέχεται ξένους επισκέπτες. Θα ήθελα να αναφέρω ότι σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα που δικηγοροι βολοσ έχω επισκεφτεί δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Οι ξένοι επισκέπτες, βλέποντας αυτή την κατάσταση, Δικηγοροι δημου βολου θεωρούν τη χώρα μη ασφαλής και ανίκανη να επιβάλλει στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφαλείας για τους πολίτες. Αυτό προφανώς μόνο αρνητικά μπορεί να συμβάλλει στον τουρισμό, δικηγοροι βολου σε μία περίοδο μάλιστα που έχουμε απόλυτη ανάγκ τουρισμότουρισμός θεωρείται προφανώς ένας από τους κύριους αυτούς τομείς.

Μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου:

– Θέσπιση νόμου με αυστηρές χρηματικές ποινές για όποιον αφήνει στο δρόμο να κυκλοφορούν ελεύθερα ζώα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή άλλων πολιτών.

– Πραγματική κινητοποίηση της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας σε κάθε περιοχή ώστε να συλλέξει τα αδέ σποτα ζώα και να τα δώσει σε συλλόγους που θα ενδιαφερθούν πραγματικά για αυτά.

– Ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να βρεθούν εθελοντές που θα νοιαστούν να συλλέξουν τα αδέ σποτα ζώα.

δικηγοροι βολος καρακωστα – Έκκληση σε άλλες οργανώσεις προστασίας ζώων ακόμα και εκτός συνόρων, δικηγοροι βολου που θα ήθελαν να βοηθήσουν και να αναλάβουν την προστασία μέρους αυτών των ζώων».

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέ σποτων τετράποδων φίλων <a href="http://www.newsbeast.gr/greece/fakelos-ad%20ESPESPota/”>Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/fakelos-adespota/arthro/517509/katadikasteo-na-egataleipodai-katoikidia-sto-dromo/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *