Ρόδο Παναθηναϊκού χρήματα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο «ΦΩΣ» και δήλωσε πως οι «πράσινοι» του πρότειναν συμβόλαιο το καλοκαίρι……

«Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό» κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Για ποιό λόγο την απέρριψε ο Σ. Τσιώλης

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο «ΦΩΣ» και δήλωσε πως οι «πράσινοι» του πρό ΤΕΙναν συμβόλαιο το καλοκαίρι, ενώ είχε επαφές και με άλλες τέσσερις ομάδες της Superleague. «Ως αντίπαλος που πήγαινα στα Γιάννενα έβλεπα αγάπη προς το πρόσωπο μου», είπε και πρόσθεσε: «η επιθυμία τους έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Οι πληροφορίες μου λένε ότι είχες πρόταση από τον Παναθηναϊκό και την απέρριψες για χάρη του Καϋμενάκη, με τον οποίο ήσουν φίλος και τελικά έφυγες από τον Αστέρα εξαιτίας του Καϋμενάκη! Πως τα φέρνει η ζωή…

Το καλοκαίρι είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό με διετές συμβόλαιο, είναι αλήθεια.

Επίσημη;

Επίσημη. Και το ξέρουν εκείνοι που πρέπει να το ξέρουν.

Καλύτερη οικονομικά πρόταση ήταν του Παναθηναϊκού από τα χρήματα που έπαιρνες στον Αστέρα;

Ήταν περίπου ίδια.

Το μετάνιωσες που δεν πηγες;

Όχι, διότι είχα στο μυαλό μου τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον Αστέρα και ειδικά τους 15.000 Αρκάδες στον τελικό του ΟΑΚΑ να με αποθεώνουν, δεν μπορούσα αυτός τους ανθρώπους να τους πουλήσω. Είχα πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση του κ. Μποροβήλου και τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας.

Δεν είμαι άνθρωπος που θα κατηγορήσει επειδή έφυγε από μια ομάδα, δεν το κάνω, το μόνο που θα πω είναι ότι ευχαριστώ τη διοίκηση του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε, ευχαριστώ για όλα.

Τον ΟΦΗ γιατί τον αρνήθηκες;

Δεν ήταν μόνο ο ΟΦΗ, ήταν και άλλες τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ ήταν;

Η ΑΕΚ όχι τώρα, με την ΑΕΚ υπάρχει μια προοπτική για το μέλλον…

Ποιες ήταν οι άλλες τρεις ομάδες;

Πέρα από τον ΟΦΗ, ήταν ο Πλατανιάς, ο Άρης και άλλη μια ομάδα που δεν θέλω να πω, διότι αυτή δεν άλλαξε προπονητή. Τι γινόταν όμως: Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική φάση, μόλις είχα φύγει από τον Αστέρα και με είχε πειράξει, δεν ήμουν σε θέση να ξεκινήσω αμέσως αλλού δουλειά. Και κυρίως λόγω του θανάτου του αδελφού μου εκείνες τις ημέρες. Ήρθαν όλα μαζεμένα.

Ο κόσμος του ΠΑΣ όποτε πήγαινες εκεί ως αντίπαλος σε χειροκροτούσε.

Είναι φοβερό αυτό που γίνεται με τον κόσμο του ΠΑΣ και με τους συνδέσμους και ως αντίπαλος που πήγαινα εκεί έβλεπα αγάπη προς το πρόσωπο μου.

Είχα δώσει λόγο μάλιστα ότι όταν δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα πάω να δουλέψω εκεί. Αυτές τις μέρες τώρα δεχόμουνα πολλά μηνύματα, ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις του κόσμου, η επιθυμία των Γιαννιωτών να πάω εκεί έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Λέγεται ότι πήρες πολλά λεφτά από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πας αυτό το εξάμηνο. Σε πρώτη φάση εξάμηνο δεν ήθελες, έτσι δεν είναι;

Ναι, ήθελα εξάμηνο για αρχή και μετά βλέπουμε. Τα λεφτά που συμφωνήσαμε είναι νορμάλ, κατασκευη eshop εγώ ποτέ δεν βάζω τις οικονομικές απολαβές σε πρώτο ρόλο. Απλώς πάντα βάζω με γάλα μπόνους. Αν, για παράδειγμα, μπει η ομάδα στα πλέι οφ και πάρει πολλά έσοδα, δικαιούται ο προπονητής να πάρει ένα μπόνους.

Πηγή: sport-fm.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, κατασκευη eshop φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, κατασκευη eshop ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σοκ στην Κρήτη: κατασκευη eshop Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, κατασκευη eshop διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, κατασκευη eshop αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, κατασκευη eshop ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατασκευη eshop αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: κατασκευη eshop Flashnews.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/605809/eiha-protasi-apo-ton-panathinaiko/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *