Ρόδο κυβέρνηση πρωθυπουργός ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Και όμως… ο Σημίτης έχει το θράσος να κάνει και παρεμβάσεις

παρακολουθηση κινητου iphone http://spynet.gr/; ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου ενδειξεις ενδειξεις παρακολουθηση κινητου iphone ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Δεν είναι δυνατή τώρα παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση μια πολιτική παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση διαπραγμάτευση» τιτλοφορείται η νέα παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου – άρθρο του πρώην πρωθυπουργού των παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, παρακολουθηση κινητου δωρεαν το παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση οποίο φιλοξενείται σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου”

Και όμως… ο Σημίτης έχει το θράσος να κάνει και παρεμβάσεις ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Με τους υπουργούς των κυβερνήσεών του, Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή, Γιάννο Παπαντωνίου και Τάσο Μαντέλη να ελέγχονται και με τον ίδιο υπόλογο για τις πολιτικές του έναντι του ελληνικού λαού και της νεότερης τραγικής ιστορίας του και όμως… ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης έχει το θράσος να κάνει και παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.

Υποστηρίζοντας ότι η πολιτική διαπραγμάτευση με τους δανειστές εδώ και τώρα για το σύνολο του προβλήματος, όπως το επιδιώκει η κυβέρνηση, δεν είναι δυνατή τώρα, ο Κώστας Σημίτης, με άρθρο του σε Εφημερίδα του Σαββατοκύριακου επιχειρεί για άλλη μία φορά την διαμόρφωση συγκεκριμένης πολιτικής ατζέντας, λες και τους ζητήθηκε από κάποιον, πολύ περισσότερο δε από τον πολύπαθο ελληνικό λα ΕλλάδαΕλλάδας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, αλλά και η αδυναμία της Ε.Ε. να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της περιφέρειάς της και του πυρήνα της, να προωθήσει την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά η ευρωζώνη καρκινοβατεί», εκτίμησε μέσω του άρθρου του στην Εφημερίδα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «εξωπραγματική» την άποψη ορισμένων πολιτικών κομμάτων, τα οποία, όπως αναφέρει, «θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με μονόπλευρη αποδέσμευση της χώρας από τις υποχρεώσεις της προς την ευρωζώνη και με καταγγελία των δανεικών συμβάσεων, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν ανοιχτό το θέμα της παραμονής στην ευρωζώνη».

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «ηρωική έξοδος χωρίς σοβαρότατες αρνητικές επιδράσεις για τη χώρα και τους πολίτες της θα ήταν μόνο δυνατή, αν η Ελλάδα είχε την αυτάρκεια των ΗΠΑ ή της Κίνας».

«Η μόνη δυνατή για την Ελλάδα στρατηγική είναι η υποβολή καλά επεξεργασμένων και πειστικών προτάσεων για την υπέρβαση του προβλήματος, η εκπόνηση πολιτικών για την ανάπτυξη με συγχρηματοδότηση της Ένωσης, η εφαρμογή διαρθρωτικών μέτρων για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας και η συνεχής επίμονη διαπραγμάτευση», πρόσθεσε.

Σαφώς και σε μία χώρα δημοκρατική, όπως η Ελλάδα, καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης, ειδικότερα όταν έχει διατελέσει πρωθυπουργός και μάλιστα την πλέον κρίσιμη για την οικονομία της χώρας οκταετία (1996 – 2004). Όμως, αποτελεί τουλάχιστον θράσος εκ μέρους του το να κάνει δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις, σφυρίζοντας αδιάφορα τόσο για τις πολιτικές, μεταξύ των οποίων και οι δικές του, που οδήγησαν την χώρα στο σημερινό της κατάντημα, όσο και για τα ελεγχόμενα από την Δικαιοσύνη μέλη των υπουργικών του συμβουλίων, για τα έργα και για τις ημέρες τους.

Αλήθεια, δεν γνώριζε, δεν άκουσε, δεν είδε;

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/365028/kai-omos-o-simitis-ehei-to-thrasos-na-kanei-kai-paremvaseis
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…