Ρόδο διαβήτη ζωή κατασκευή eshop Βολος Τριάντα λεπτά άσκησης την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη

κατασκευή κατασκευη eshop eshop Βολος κατασκευη eshop κατασκευη eshop Με το σύνθημα «Κάθε κατασκευη eshop βήμα σου μετράει», κατασκευη eshop η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και κατασκευη eshop η φαρμακευτική κατασκευη eshop SANOFI διοργανώνουν εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την πρόληψη και κατασκευη eshop κατασκευη eshop τη σωστή διαχείριση κατασκευη eshop του διαβήτη…”

Τριάντα λεπτά άσκησης την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη κατασκευή eshop Βολος

Με το σύνθημα «Κάθε βήμα σου μετράει», η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και η φαρμακευτική SANOFI διοργανώνουν εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την πρόληψη και τη σωστή διαχείριση του διαβήτη

Με το σύνθημα «Κάθε βήμα σου μετράει» η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και η φαρμακευτική εταιρεία SANOFI, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), διοργανώνουν εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την πρόληψη και τη σωστή διαχείριση του διαβήτη, αλλά και την ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της σωματικής άσκησης.

 

Μέσω των φετινών εκδηλώσεων, οι επιστήμονες ευελπιστούν στην ανάδειξη της συμβολής της σωματικής άσκησης στον έλεγχο του σακχάρου αίματος και στην προτ ροπή των πολιτών προς ένα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής εστιασμένο στην άσκηση. Με βάση τα επιστημονικά δεδομένα, η άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά ημερησίως μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 σε ποσοστό 35-40%.

 

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η συλλογή 1.000.000 βημάτων. Η SANOFI θα μετατρέψει τα συνολικά βήματα σε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Η συλλογή των 1.000.000 βημάτων θα επιτευχθεί:

 

– Με συμμετοχή στον Περίπατο στο Κτήμα Συγγρού, Μαρούσι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 από τις 10:00-14:00 μέσα από τις διαδρομές απόστασης 2, 4 ή 6 χλμ. Σημείο συνάντησης έναντι Κτήματος Συγγρού- «Αμαλίειο Οικοτροφείο».

 – Με τη συλλογή «ηλεκτρονικών βημάτων» μέσα από το www.vimatagiatodiaviti.gr,  facebook, twitter, Instagram. Με κάθε κίνηση «share», «like», «tweet» θα μαζεύονται 3 ηλεκτρονικά βήματα. Επίσης θα μπορούν όσοι θέλουν να ανεβάσουν φωτογραφία τους από το Instagram  #vimatagiatodiaviti, μαζεύοντας με αυτή την ενέργεια επιπλέον 5 ηλεκτρονικά βήματα.

κατασκευή eshop Βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/328077/triada-lepta-askisis-tin-imera-meionoun-ton-kinduno-emfanisis-diaviti-/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *