Πυροσβεστική Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Θεσσαλονίκη: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ H φωτιά έχει κάψει 4 στρέμματα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ χορτολιβαδικής χειροποιητα κοσμηματα έκτασης και 4 χειροποιητα κοσμηματα βολος χειροποιητα κοσμηματα βολος ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ στρέμματα άλσους….”

Θεσσαλονίκη: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

H φωτιά έχει κάψει 4 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 4 στρέμματα άλσους.

Υπό μερικό έλεγχο τέθη ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά έχει κάψει 4 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 4 στρέμματα άλσους.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…

Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις κα πολεοδομίαπολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Κύπρος: Καπνογόνα αντί για βιβλία σε τσάντα μαθητή

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 16χρονο μαθητή

Ανήλικο μαθητή Λυκείου 16 ετών αναζητεί η Αστυνομία στη Κύπρο σε σχέση με το περιεχόμενο της σχολικής του τσάντας. Σήμερα το πρωί άνοιξαν τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης στη Κύπρο και η τροχαία έκανε ελέγχους σε μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν μαθητές.

Ένας από αυτούς εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα πέταξε τη τσάντα του στο δρόμο και διέφυγε πεζός. Όταν ελέγχθηκε η τσάντα του βρέθηκαν 12 καπνογόνα. Από τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, εντοπίστηκε η ταυτότητα του μαθητή ο οποίος αναζητείται.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/309845/thessaloniki-upo-meriko-elegho-i-purkagia-sto-oraiokastro-/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *