πυροσβέστες πυροσβέστες πυροσβέστες ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

παρακολουθηση μηνυματων κινητου – http://spynet.gr/. ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου δωρεαν χωρις φυσικη προσβαση ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ξημερώματα σε διαμέρισμα στην οδό Χαλανδρίου 18 παρακολουθηση παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση κινητου απο παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση αποσταση στην Αγία παρακολουθηση κινητου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ χωρις εγκατασταση Παρασκευή.”

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μακάκος τρομοκράτησε επαρχιακή πόλη στην Κίνα

Αιχμαλωτίστηκε μετά από κινητοποίηση ομάδας 280 κυνηγών πιθήκων

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι αυτό που κάνει έναν πίθηκο να «βγει από τα ρούχα του» και να αναπτύξει ανεξέλεγκτη, βίαιη συμπεριφορά.

Όποιος και να είναι ο λόγος, ένας αρσενικός μακάκος αποφάσισε να εγκαταλείψει την κατοικία του, στους λόφους γύρω από την επαρχιακή πόλη Χιούγκα στη νότια Ιαπωνία, και να τρομοκρατήσει τους ανύποπτους κατοίκους.

Οι πρώτες αναφορές για έναν τρελό πίθηκο που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος προκάλεσαν τη θυμηδία. Όταν όμως τα κρούσματα των επιθέσεων πλήθυναν και έφτασαν τα 18, οι Αρχές αποφάσισαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη σύλληψη του πιθήκου. Αποστολή που μόνο εύκολη δεν αποδείχθηκε.

Σύμφωνα με την Japan Daily Press, την Κυριακή 8 Σεπ Τεμβρίου, μια ομάδα αποτελούμενη από 500 έμπειρους κυνηγούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες και άλλους εθελοντές χτένισε την πόλη για να ανακαλύψουν τον πίθηκο.

Μάταια αφού το μικρό πρωτεύον θηλαστικό βρέθηκε ένα βήμα μπροστά από τους διώκτες του.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα μια ομάδα 280 κυνηγών πιθήκων κατάφερε να εγκλωβίσει τον μακάκο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και να τον αιχμαλωτίσει.

Αφού απέτυχαν να βρουν ένα ζωολογικό κήπο ή πανεπιστήμιο πρόθυμο να φιλοξενήσει τον άτυχο μακάκο, οι Αρχές αποφάσισαν να τον υποβάλλουν σε ευθανασία.

Ο ιαπωνικός μακάκος ζει σε δασικές εκτάσεις στα περίχωρα των αστικών κέντρων της χώρας και θεωρείται σχετικά φιλικός προς τον άνθρωπο.

Η πρόσβαση σε τροφή και καταφύγια στα αστικά κέντρα που γειτονεύουν με τους φυσικούς βιοτόπους τους, οι μακάκοι έρχονται σε αναπόφευκτη επαφή με τους ανθρώπους.

Πηγή: econews.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Από μηχανική βλάβη η φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σβήστηκε πριν προλάβει να εξαπλωθεί

Λαχτάρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Καβάλα, όταν στις 11.45 σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του λεωφορείου με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε καθώς το λεωφορείο κινείτο επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του χωριού Προφήτης λίγο πριν από τα διόδια της Νυμφόπετρας.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Παναγιώτης Τσεν Τεμεΐδη, χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, που ήταν έμπειρος, αποφευχθήκαν τα χειρότερα. Οι επιβάτες κατέβηκαν έγκαιρα από το λεωφορείο χωρίς να προκληθεί πανικός και αναστάτωση.

Ο κ. Τσεν Τεμεΐδης σημείωσε ότι από τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ στον τόπο του ατυχήματος κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα με πυροσβέστες που έσβησαν αμέσως τη φωτιά πριν προλάβει να εξαπλωθεί.

Αυτή την ώρα όλοι οι επιβάτες επιβιβάζονται σε νέο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από την Καβάλα για τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/364918/pyrkagia-se-diamerisma-stin-agia-paraskeyi
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *