πραγματικότητα τρόικα πλαστά δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος «Δεν προσανατολιζόμαστε σε ξαφνικούς θανάτους οργανισμών τύπου ΕΡΤ»

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανοίγει τα χαρτιά της για τις απολύσεις από το Δημόσιο. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου μίλησε……

«Δεν προσανατολιζόμαστε σε ξαφνικούς θανάτους οργανισμών τύπου ΕΡΤ» δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Η Εύη Χριστοφιλοπούλου εξηγεί πώς θα γίνουν οι απολύσεις στο Δημόσιο

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανοίγει τα χαρτιά της για τις απολύσεις από το Δημόσιο. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA και είπε: οικογενειακο δικαιο δικηγοροι «Η τρόικα θα επισκεφθεί το υπουργείο την Παρασκευή. Η πραγματικότητα είναι ότι το μέτρο της κινητικότητας αφορά το 4% των δημοσίων υπαλλήλων».

Και πρόσθεσε ότι «από τον Ιούλιο που αναλάβαμε έχουμε ολοκληρώσει το λεγόμενο κύμα της κινητικότητας». Ανέφερε ότι «Έχουμε ήδη τις πρώτες επανατοποθετήσεις των δημοτικών αστυνομικών». Πρόσθεσε ότι «αυτή η υποχρέωση μιλά για 4.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του 2013 και άλλες 11.000 απολύσεις μέχρι το 2014».

Υποστήριξε ότι το μέτρο αυτό έχει χαρακτήρα ανανέωσης. «Έξω που μας παρακολουθούν είναι 11.000 άνθρωποι που έχουν περάσει από εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Θα μπουν άνθρωποι που έχουν δώσει εξετάσεις», δικηγοροι τραπεζικων υποθεσεων ανέφερε.

Και τόνισε ότι «Έχουν επισπευστεί οι διαδικασίες των πειθαρχικών. Είμαστε αρκετά φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας. Τα πλαστά φτάνουν το 4% με 5%».

Ανέφερε πάντως ότι «και η ατιμωρησία έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου».

Η κ. Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι στόχος τους είναι και η συγχώνευση δια φόρων οργανισμών. «Από τις συγχωνεύσεις θα υπάρχουν πλεονάσματα. Θα φύγουν αυτοί που έχουν τα λιγότερα προσόντα. Πάμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες με αντικειμενικά κριτήρια».

δικηγοροσ ειδικοσ σε ιατρικο δικαιο Τόνισε ακόμη ότι «δεν προσανατολιζόμαστε σε ξαφνικούς θανάτους οργανισμών τύπου ΕΡΤ». Και αναφερόμενη δικηγοροι διαζυγιων στη συνάντηση με την τρόικα είπε «Διεκδικούμε να μετρήσουν οι προσωρινές διαταγές. Διεκδικούμε να αποσυνδεθεί η κινητικότητα από τη διαθεσιμότητα», δικηγοροι για οικονομικα θεματα προσθέτοντας: δικηγοροσ για εργασιακα θεματα δικηγοροι για πειθαρχικα δημοσιων υπαλληλων «Η τρόικα δεν αναγνωρίζει κάποιες από τις απολύσεις παρά την επιμονή της κυβέρνησης».

Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε ότι εάν υπάρξουν εθελούσιες, δικηγοροσ για τροχαια θα προσμετρηθούν στις απολύσεις.

<reembedit width="644" height="400" vid="//www. YouTube.com/embed/mg8_WAV5ECo” provider=” YouTube“>

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος δικηγοροι κληρονομικου δικαιου βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/604693/den-prosanatolizomaste-se-xafnikous-thanatous-organismon-tupou-ert/
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *