ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Να δώσει χαρά στον κόσμο του

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Να δώσει χαρά στον κόσμο του

Να δώσει χαρά στον κόσμο του ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Φωστήρας θα επιδιώξει να κάνει νέα αρχή στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Ύστερα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο Φωστήρας θα επιδιώξει κόντρα στον Πανηλειακό να σπάσει το ρόδι και να δώσει χαρά στον κόσμο του. Η ομάδα του Ταύρου δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην έδρα του και άπαντες στον «φονέα» εκτιμούν ότι έφτασε η στιγμή να πετύχουν το στόχο τους.

Ο Τζάκι Ματάισεν είδε την προπόνηση της Παρασκευής (6/12) να βγαίνει χωρίς απρόοπτα. Πέρα από τον Αντώνη Γιόνδη δεν υπάρχει άλλη απουσία, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Κιμανί έχει αποχωρήσει και δεν υπολογίζεται.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥπεριβάλλον – Μέτρα για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης από τα τζάκια

Σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αιθαλομίχλη, που αναμένεται και κατά το φετινό χειμώνα από την ευρεία χρήση ατομικών συστημάτων θέρμανσης (π.χ. σόμπες, <a href="http://kofoswood.gr/index.asp?Keyword=0000000580.%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9υπουργείο περιβάλλονπεριβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης έσ ΤΕΙλε σχετική επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς και στα μέτρα που εισηγείται περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η λήψη έκτακτων μέτρων στις περιπτώσεις που η ατμοσφαιρική ρύπανση υπερβαίνει τα όρια που θα καθοριστούν, ο έλεγχος των στερεών καυσίμων και των συσκευών θέρμανσης που διακινούνται στην αγορά, κ.ά., όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο

Η επιστολή απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη, υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, Υποδομών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μεταφορών και δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκ ΕλλάδαΕλλάδας, Γιάννη Σγουρό.

Οι δράσεις που προωθούνται είναι:

– Έκδοση πορίσματος για τον καθορισμό οριακών τιμών αιωρούμενων σωματιδίων, για την ενημέρωση του πληθυσμού και τη λήψη εκτάκτων μέτρων (από την ήδη υπάρχουσα επιτ ροπή του υπουργείου υγείας).

– Σύσταση Διυπουργικής Επιτ ροπής, για τον καθορισμό έκτακτων μέτρων ανάλογα με τις υπερβάσεις των ορίων, καθώς και του μηχανισμού παρακολούθησης και εφαρμογής τους.

– Έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για τη θεσμοθέτηση των παραπάνω ορίων και μέτρων.

– Εντατικοποίηση και συντονισμός στοχευμένων ελέγχων της αγοράς βιοκαυσίμων και των αντίστοιχων συσκευών θέρμανσης, σε όλα τα στάδια (παραγωγή, εισαγωγή, εμπορία) από τους αρμόδιους φορείς.

– Σύσταση διυπουργικής ομάδας εργασίας, με τη συμμετοχή τουλάχιστον του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και επιστημονικών φορέων, για την επεξεργασία σχεδίου απόφασης για την καθιέρωση υποχρέωσης ελέγχου δοκιμής των λεβήτων στερεών βιοκαυσίμων όσον αφορά στις εκπομπές καυσαερίων.

– Έκδοση απόφασης σχετικά με τις υποχρεωτικές ενδείξεις των συσκευασιών καυσίμων στερεής βιομάζας (ετικέτα).

– Συντονισμός για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε εστίες καύσης (κεντρικές θερμάνσεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αρτοκλιβάνους, βιομηχανικούς λέβητες) από τις υπηρεσίες των Περιφερειών, στις οποίες έχει μεταβιβαστεί η σχετική αρμοδιότητα.

– Εκπόνηση και εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τόσο για την πρόληψη του φαινομένου, όσο και κατά τη διαχείριση των επεισοδίων. Έμφαση θα δοθεί σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (πχ. σχολεία, ευπαθείς ομάδες).

– Έκδοση πορίσματος για την αποφυγή προώθησης μη ποιοτικών συστημάτων θέρμανσης στην αγορά.

– Σύσταση ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής της απαγόρευσης της κυκλοφορίας συγκεκριμένων κατηγοριών φορτηγών από τον Σεπτέμβριο του 2013 (Πράσινος Δακτύλιος) και της κυκλοφορίας συγκεκριμένης τεχνολογίας οχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Ανακαλύψτε τις Κυκλάδες με τα πόδια

Μια μοναδική εμπειρία με διαμονή σε φιλόξενα και άνετα καταλύματα

Δημοφιλής και πάντα αγαπητός τουριστικός προορισμός, οι Κυκλάδες προσφέρουν όλα τα είδη διακοπών, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Μια εναλλακτική και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση δίνεται από αυτά τα τέσσερα μέλη του δικτύου επιλεγμένων παραδοσιακών και αγροτουριστικών καταλυμάτων «Guest Inn», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που σας προσκαλούν να περπατήσετε στις Κυκλάδες!

Περιηγηθείτε σε γραφικά χωριά, ανακαλύψτε την ελληνική φύση και ζήστε μια μοναδική εμπειρία, διαμένοντας σε φιλόξενα και άνετα καταλύματα.

Δήλες και Ρηνειές, Τήνος

Στο χωριό Λαγκάδες, 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου, οι κατοικίες «Δήλες και Ρηνειές», με μια εκλεπτυσμένη αύρα ησυχίας και μια υπέροχη θέα στο Αιγαίο, σας προσκαλούν να μοιραστείτε αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας, μέσα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

Χτισμένες σε ένα κτήμα 8 στρεμμάτων, με σεβασμό στις παραδόσεις και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σε πλήρη αρμονία με τη φύση, οι οχτώ κατοικίες προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, η χρήση φυσικής πέτρας και τα γήινα χρώματα «παντρεύουν» τέλεια τις κατοικίες με το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, εφαρμόζοντας τις αρχές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αξιοποιήθηκαν με το καλύτερο τρόπο η γη, ο αέρας και ο ήλιος προσφέροντας στις κατοικίες φυσικό κλιματισμό.

Οι κοινόχρηστοι χώροι γύρω από μια υπέροχη πισίνα, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για την άνεση και τη χαλάρωσή σας. Ομπρέλες, ξαπλώστρες, άνετα καθιστικά, πολυέλαιοι και ένα μεγάλο τραπέζι βρίσκονται στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το γεύμα με τους φίλους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα. Στη διάθεσή σας βρίσκεται επίσης και η ρεσεψιόν που θα σας υποδεχθεί με την πιο φιλική διάθεση και θα σας προσφέρει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για να ανακαλύψετε το νησί.

Τι θα κάνετε

Επισκεφθείτε τα παραδοσιακά χωριά του νησιού που είναι όλα μαγευτικά καθώς και τους 640 διακοσμημένους περιστεριώνες, όπου τα καθιερωμένα κυκλαδίτικα χρώματα, το μπλε και το λευκό, έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να κάνετε πολλούς περίπατους και πεζοπορίες, το νησί έχει πάρα πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια. Για τους φανατικούς, δωρεάν πεζοπορικές διαδρομές οργανώνονται από τους ιδιοκτήτες. Παράλληλα, το νησί είναι γεμάτο από όμορφες παραλίες με άμμο ή βότσαλα. Οι πιο κοντινές είναι ο Άγιος Σώστης στα 800μ, ο Άγιος Γιάννης και ο Άγιος Φωκάς.

Info

Τηλέφωνο: 2107217434, 6986 533529

Website: www.tinosvillas.com/gr/

Εν Μήλω, Μήλος

Πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο τα γραφικά Πολλώνια και 30 μέτρα από την πανέμορφη αμμουδιά με τα αρμυρίκια, τα άνετα στούντιο της οικογένειας Μάλλη σας περιμένουν για να σας προσφέρουν μια διαμονή χαλάρωσης αλλά και εξερεύνησης, εκεί που σκάει το κύμα. Οι ιδιοκτήτες σας υποδέχονται φιλικά και φροντίζουν ώστε να μη λείψει το παραμικρό από τους φιλοξενούμενους τους.

Σε ένα κτήμα 6 στρέμματα, μπροστά στη θάλασσα, αυτή η μεγάλη παραδοσιακή κατοικία κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, στεγάζει εφτά στούντιο και ένα διαμέρισμα σε ιδανική τοποθεσία για να χαρείτε τη ζωντάνια του χωριού Πολλώνια και τη νυχτερινή ζωή του Αδάμαντα. Ένα κατάλυμα πολύ κοντά στην πολυκοσμία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε ένα όμως απόλυτα ήσυχο περιβάλλον.

Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες, ο Ανδρέας, η Φρόσω και οι δύο γιοι τους, θα σας ενημερώσουν για τους ωραίους προορισμούς και τις εκδρομές που μπορείτε να κάνετε στη Μήλο. Στη διάθεσή σας θα βρείτε τον χώρο υποδοχής, μια μεγάλη βεράντα, ένα περιποιημένο κήπο που προσφέρει όμορφους χώρους για χαλάρωση και ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φιλοξενούμενους.

Τι θα κάνετε

Κατά τη διαμονή σας, μπορείτε να κάνετε ωραίες πεζοπορικές διαδρομές, καγιάκ στη θάλασσα με οδηγό καθώς και υποβρύχιες καταδύσεις ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά αρχαιολογικά μνημεία και χώρους γεωλογικού ενδιαφέροντος. ( πληροφορίες θα σας δώσουν στο κατάλυμα). Στο νησί υπάρχουν πολλές πανέμορφες παραλίες. Το μόνο σας πρόβλημα θα είναι ποια να επιλέξετε!

Info

Τηλέφωνο: 22870 41317, 30 6946338675

Website: www.en-milo.gr/el/

Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός

Στο βορειοδυτικό τμήμα της Αμοργού, στο μαγευτικό χωριό της Λαγκάδας, το παραδοσιακό ξενοδοχείο Pagali αποτελεί έναν σταθμό ασυναγώνιστης ομορφιάς για τη διαμονή σας στις Κυκλάδες. Η Ιωάννα και ο Νίκος σας υποδέχονται φιλόξενα για εναλλακτικές διακοπές στο αυθεντικό αυτό νησί με την άγρια ομορφιά.

Στο ψηλότερο σημείο του οικισμού της Λαγκάδας, δύο κτίρια σε μπλε και λευκά χρώματα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χτισμένα σύμφωνα με το κυκλαδίτικο ύφος του νησιού, στεγάζουν εξοπλισμένα δωμάτια και στούντιο.

Στο κεντρικό κτίριο, θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο ενώ εκεί θα βρείτε ένα καθιστικό με τηλεόραση, ένα καφέ-μπαρ όπου μπορείτε να πιείτε κάτι δροσιστικό και μια όμορφη τραπεζαρία για το πρωινό. Τα παλαιά οικογενειακά έπιπλα, οι αντίκες και οι παλαιές φωτογραφίες δίνουν στους κοινόχρηστους χώρος μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Στη διάθεση σας υπάρχει επίσης μία πλούσια βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία και χάρτες του νησιού.

Στον ολάνθιστο κήπο, που είναι κοινός και για τα δύο κτίρια, υπάρχουν χώροι κατάλληλα διαμορφωμένοι για χαλάρωση. Στο κεντρικό κτίριο, το roof-garden αποτελεί μια όμορφη έκπληξη αφού έχει επιπλωθεί με καρέκλες και ξαπλώστρες για να σας προσφέρει ευχάριστες, μοναδικές στιγμές με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Τι θα κάνετε

Η Αμοργός αποτελεί έναν πραγματικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού. Γεμάτη από πλακόστρωτα μονοπάτια, όσοι λατρεύουν το περπάτημα θα βρουν εκεί τον παράδεισο τους. Το νησί προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες όπως αναρρίχηση σε βράχο, ορεινή ποδηλασία και θαλάσσια σπορ. Στο κατάλυμα μπορείτε να συμμετάσχετε στη γνωριμία του οικογενειακού αγροκτήματος και των ζώων που εκτρέφει, συμμετοχή στην παραγωγή βιολογικών φρούτων και λαχανικών, στην πώληση και τη συγκομιδή των ελιών καθώς και σε ορισμένα στάδια παρ αγωγής σπιτικού ελαιόλαδου και κρασιού. Επίσης, διοργανώνεται πεζοπορία στα σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής κι επίσκεψη μοναστηριών, παραδοσιακών χωριών και αρχαιολογικών χώρων (διαδρομές για όλα τα επίπεδα). Οι θεματικοί περίπατοι στην περιοχή για γνωριμία και μάζεμα των θεραπευτικών βοτάνων του νησιού θα σας ενθουσιάσουν.

Info

Τηλέφωνο: 22850 73310, 6937097232

Website: www.pagalihotel-amorgos.com/

Σιφναϊκά Κονάκια, Σίφνος

Μόλις 400 μέτρα από τις Καμάρες το κύριο λιμάνι του νησιού και 150 μέτρα από την όμορφη αμμουδιά του, τα παραδοσιακά δωμάτια και στούντιο Σιφναϊκά Κονάκια σας προσκαλούν να χαλαρώσετε μέσα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον, με απόλυτη ηρεμία και θέα στη θάλασσα. Θερμή υποδοχή από την φιλόξενη ιδιοκτήτρια που φροντίζει για την άνεση των φιλοξενουμένων της.

Διατηρώντας το αρχιτεκτονικό στυλ του νησιού, τα δωμάτια και τα στούντιο είναι πολύ περιποιημένα και περιβάλλονται από έναν πανέμορφο ολάνθιστο και φροντισμένο κήπο.

Στον κήπο, ένα μικρό κυκλαδίτικο σπιτάκι χρησιμεύει σαν ρεσεψιόν, με καθιστικό και τζάκι. Εκεί θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το νησί καθώς και όλες τις τοποθεσίες που πρέπει να επισκευφθείτε αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια, μια μικρή βιβλιοθήκη, CD και πετσέτες θαλάσσης που μπορείτε να δανειστείτε.

Επίσης, για όλους του φιλοξενούμενους υπάρχει μια εξωτερική πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα παραδοσιακό μπάρμπεκιου για να ετοιμάσουν τα γεύματα της αρεσκείας τους και εάν ταιριάξει η παρέα να τα μοιραστούν όλοι μαζί. Κάθε Κυριακή μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Ρεβυθάδα!

Τι θα κάνετε

Η Σίφνος είναι ιδανικό νησί για πεζοπορίες και οι λάτρεις του σπορ θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Υπάρχουν πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια προσβάσιμα από όλους. Η Μαρία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η ιδιοκτήτρια, διοργανώνει τρία πακέτα εξερεύνησης του νησιού με αφετηρία το κατάλυμα.: Πεζοπορίες μιας εβδομάδας με οδηγό που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε την ομορφιά του νησιού, 4 ημέρες αφιερωμένες στην ελληνική κουζίνα με μαθήματα μαγειρικής και δοκιμές τοπικών σπεσιαλιτέ και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που συνδυάζει πεζοπορία και ελληνική κουζίνα.

Info

Τηλέφωνο: 22840 31131 ,<a href="http://www.sifnaikakona%20KiaKia.com/” target=”_blank”>www.sifnaikakona Kia.com

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/fwstiras/item/26039-Ξ½Ξ±-Ξ΄ΟŽΟƒΞµΞΉ-χαρά-στον-ΞΊΟŒΟƒΞΌΞΏ-του.html
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *