ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ Πάτρα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σκέψεις Κούγια για… διάλυση

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σκέψεις Κούγια για… διάλυση

Σκέψεις Κούγια για… διάλυση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι σκέφτεται τη διάλυση λόγω πολέμου από τον υπόκοσμο!

Θέμα αποχώρησης της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα και διάλυσης της εταιρείας έθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο οποίος την Τρίτη (26/11, 17:00) θα δώσει συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τον πόλεμο που υποστηρίζει ότι δέχεται από τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Συνέντευξη Τύπου που προσκεκλημένοι θα είναι όλοι οι θεσμικοί φορείς της Αχαΐας με κατεπείγον θέμα την ποδοσφαιρική επιβίωση της Παναχαϊκής θα δώσει αύριο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις 17:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας.Παρά τον ελάχιστο χρόνο θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόντες και παρούσες, ο δήμαρχος Πατρέων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πατρέων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του εργατικού κέντρου, το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας, το Δ.Σ. του Ιατρικού συλλόγου Πάτρας, οι Βουλευτές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ οι πολιτευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εφόσον του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του ο Μητροπολίτης Πατρέων.

Στην συνέντευξη, μετά τον πόλεμο που δέχεται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ θα τεθεί θέμα αποχώρησης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο το πρωτάθλημα και διάλυση της εταιρείας και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. πριν ανακοινώσει την οριστική του απόφαση θέλει να συζητήσει το θέμα αυτό με όλους τους φορείς αφού η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής ανήκει σε όλους τους Αχαιούς».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νεκρός 72χρονος γιατί το νοσοκομείο του Ρίου αρνήθηκε να τον εγχειρίσει, καταγγέλουν συγγενείς

Το νοσοκομείο δεν τον δεχόταν με το αιτιολογικό ότι δεν εφημέρευε μετά τις τρεις το μεσημέρι

Σάλος έχει προκληθεί από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν 72χρονος από τη Μανωλάδα εξέπνευσε, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ενώ περίμενε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να διακομιστεί σε νοσοκομείο που διέθετε αγγειοχειρουργικό τμήμα για άμεση χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς αλλά και πληροφορηθήκαμε από ιατρικές πηγές, το νοσοκομείο του Ρίου δεν τον δεχόταν με το αιτιολογικό ότι δεν εφημέρευε μετά τις τρεις το μεσημέρι. Έξαλλοι οι συγγενείς του 72χρονου έχουν μεταβεί στην Πάτρα και αναζητούν τους υπευθύνους που αρνήθηκαν να δεχθούν το περιστατικό.

Ο 72χρονος Λ.Α. από τη Μανωλάδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο υγείας Βάρδας. Εκεί οι γιατροί έκριναν άμεση την μεταφορά του στην Αμαλιάδα. Εκεί έφτασε στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο 72χρονος είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση γιατί ο ασθενής έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση για να σωθεί η ζωή του. Έτσι γιατροί και διοίκηση του νοσοκομείου άρχισαν να αναζητούν τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να διακομιστεί άμεσα και να εγχειριστεί ο ασθενής.

Το πλησιέστερο αγγειοχειρουργικό τμήμα που υπήρχε στην περιοχή ήταν αυτό στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να χαθεί χρόνος έγιναν επαφές μεταξύ των δύο νοσοκομείων όμως στην Αμαλιάδα συνάντησαν την άρνηση του Ρίου για τη διακομιδή και την επέμβαση λόγω του ότι η εφημερία του νοσοκομείου έληγε στις τρεις το μεσημέρι.

Επόμενη λύση ήταν το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ενώ είχαν ενημερωθεί άμεσα η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, το ΕΚΑΒ και το ΕΚΕΠΥ για το περιστατικό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ χωρίς να δοθεί απάντηση ποτέ… Ενώ οι ώρες περνούσαν ο ασθενής έχανε πολύτιμο χρόνο και τελικά εξέπνευσε λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με τους γιατρούς και τη διοίκηση να προσπαθούν να δώσουν αυτοί λύση στο θέμα.

Μόλις ο 72χρονος εξέπνευσε η οργή των συγγενών του ξεχείλισε. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα πήραν το αυτοκίνητό τους και πήγαν στην Πάτρα να αναζητήσουν τους ανθρώπους που αρνήθηκαν τη μεταφορά και την επέμβαση στον ηλικιωμένο. Και σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr σημειώθηκε και έντονο επεισόδιο με γιατρούς, φτάνοντας η κατάσταση στα άκρα.

Πλέον αναζητούνται οι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό, που έφτασε έως το υπουργείο υγείας και ήδη υπάρχει μεγάλη ένταση. Ένας άνθρωπος πέθανε επειδή στην κρίσιμη στιγμή το ΕΣΥ αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανέφεραν συγγενείς αλλά και γιατροί.

Πηγή: ilialive.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ http://footballleaguenews.gr/teams/south/panaxaiki/item/25573-ΟƒΞΊΞ­ΟˆΞµΞΉΟ‚-κούγια-Ξ³ΞΉΞ±-διάλυση.html
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *