ποδήλατο ποδήλατο ποδήλατο κατασκευή eshop Βολος – Media – Διαγωνισμός του Real Fm: οι νικητές των ποδηλάτων

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη eshop άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατασκευη eshop Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Διαγωνισμός του Real Fm: κατασκευη eshop οι νικητές των ποδηλάτων κατασκευή eshop Βολος Ο Κωνσταντίνος Κώστας και η Παναγιώτα Ζαφειροπούλου είναι οι δύο μεγάλoi νικητές οι οποίοι κέρδισαν από ένα ποδήλατο Eddy Merckx AMX1.5 (έντι μέρκξ) αξίας 1.100 €.

Οι δύο νικητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό του real fm 97,8 ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/09/13 και την Παρασκευή 20/09/13.

 Ο Κωνσταντίνος Κώστας

H Παναγιώτα Ζαφειροπούλου

κατασκευή eshop Βολος Katie Holmes: κατασκευη eshop Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Η 35χρονη ηθοποιός, χαμογελαστή και ιδιαίτερα ανανεωμένη, κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στην ηθοποιό Kate Mara και στη γνωστή DJ Harley Viera-Newton.Με μια υπέροχη floral φούστα Michael Kors (αξίας 1560 δολαρίων), κατασκευη eshop την οποία συνδύασε με πράσινο μπλουζάκι και παπούτσια σε χρώμα nude από δέρμα φιδιού, εμφανίστηκε η Katie Holmes στο σόου του σχεδιαστή Michael Kors στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η 35χρονη ηθοποιός, κατασκευη eshop χαμογελαστή και ιδιαίτερα ανανεωμένη, κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στην ηθοποιό Kate Mara και στη γνωστή DJ Harley Viera-Newton.

Η πρώην κυρία Cruise, παρόλο που σε 3 μήνες κλείνει τα 35 της χρόνια, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Χόλιγουντ. Η ίδια έχει πει ότι αυτό οφείλεται στο spinning που είναι γυμναστική σε στατικό ποδήλατο με μεγάλη ταχύτητα.

κατασκευή eshop Βολος Κρητικός έφτιαξε το 1ο ελληνικό ηλιακό όχημα

Ένας άνθρωπος γνωστός για την αγάπη που έχει στο ποδήλατο, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υβριδικού ηλιακού οχήματος, κατασκευη eshop το οποίο μάλιστα θα μπει στην παραγωγή από το καλοκαίρι του 2014.

Ο Μανώλης Τσικανδιλάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από την εφεύρεση του πρώτου ελληνικής κατασκευής υβριδικού ηλιακού οχήματος.

Πρόκειται για ένα τριθέσιο, τρίκυκλο όχημα, το οποίο αποτελεί ρεαλιστικό project αφού σύντομα θα μπει στην παραγωγή.

Σύμφωνα με το δημιουργό του Μανώλη Τσικανδιλάκη, το ηλιακό όχημα που φέρει τον τίτλο Sunnyclist έχει σχεδιαστεί από μηδενική βάση για να γίνει ένα ασφαλές ηλιακό τρίκυκλο μοτοποδήλατο δημόσιας χρήσης και υψηλών επιδόσεων, κατασκευη eshop ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό ώστε να μπορεί να μεταφέρει άνετα τρεις επιβάτες με μοναδική αυτονομία. Η σχεδίαση του έχει γίνει με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών και υπολογιστικών μηχανολογικών προγραμμάτων ενώ ταυτόχρονα η όλη ιδέα βασίζεται στις απλές αλλά θεμελιώδης αρχές της επιστήμης.

To design του Sunnyclist ακολουθεί τις απαιτήσεις της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας ώστε εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ηλιακή και ανθρώπινη ενέργεια για μία σίγουρη και οικολογική μετακίνηση.

Πηγή: Prismanews.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275866&catID=7

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *