πλοίο σύγκρουση πλοίο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος στο Ηράκλειο

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος κατά την……

Φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος στο Ηράκλειο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος κατά την διάρκεια του ελλιμενισμού του στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα το φορτηγό πλοίο Creta στην προσπάθεια του να δέσει στο λιμάνι προκάλεσε υλικές ζημιές σε μικρό τουριστικό σκάφος που ήταν δεμένο στο λιμάνι για το χειμώνα.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν κινδύνευσε κανείς από τους επιβαίνοντες.

Πηγή: prismanews.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»

Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά

«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, κατασκευη eshop προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, κατασκευη eshop Μαρία Καμμά.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, κατασκευη eshop το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, κατασκευη eshop η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, κατασκευη eshop πέρυσι το καλοκαίρι, κατασκευη eshop για ενάμιση μήνα, κατασκευη eshop μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, κατασκευη eshop επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».Σύγκρουση Παφίλη – Κεδίκογλου για την πώληση του «902»

VIDEO

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/605823/fortigo-ploio-sugroustike-me-touristiko-skafos-sto-irakleio/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *