Πλάκα Πλάκα Πλάκα ΒΟΛΟΣ – Sports – Παιχνιδάκι για… Φέτελ!

ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ντετεκτιβ βολος Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Sports – Παιχνιδάκι για… Φέτελ! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ Η διαφορά του ήταν τεράστια και σε αυτές τις κατατακτήριες δοκιμές. Μόνο που στην Ινδία ήταν ακόμα μεγαλύτερη και πιο άνετη η επικρατησή του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ ντετεκτιβ βολος κατακτώντας την 7η pole position ντετεκτιβ βολος για το 2013 με χρόνο 1.24.119.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ντετεκτιβ βολος που χρειάζεται την 5η θέση για να σηκώσει τον φετινό τίτλο, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ έκανε… πλάκα στους υπόλοιπο<a href="http://www.pam%20ESPESPorts.gr/264685/paixnidaki-gia-fetel”>www.pam ESPorts.gr

ΒΟΛΟΣ Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

ΒΟΛΟΣ Μουσικό τριήμερο στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων

Το πρόγραμμα 18-20 Σεπ Τεμβρίου

Κρητικά, νησιώτικα και ρεμπέτικα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των συναυλιών το τριήμερο 18,19 και 20 Σεπ Τεμβρίου στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων στην Πλάκα.

Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου, 20:30

Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης)

«Ετούτος ο τραγουδιστής κι αυτός ο λαγουτάρης

είναι μεγάλης δύναμης, είναι μεγάλης χάρης»

Γιάννης Παπατζανής (κρουστά), Γιώργος Πολυχρονάκος (κοντραμπάσο)

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο: 10 ευρώ

Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου, 20:30

Ευγένιος Βούλγαρης και Δημήτρης Μυστακίδης

«Ψιθυρίζοντας το ρεμπέτικο»

Σκοποί από τη Σμύρνη με δύο δεξιοτέχνες μουσικούς, που αποτελούν εγγύηση για μια αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά, στην οποία το μπουζούκι και ο μπαγλαμάς θα αντικατασταθούν από το yayli tanbur και τη λαϊκή κιθάρα.

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο: 10 ευρώ

Παρασκευή 20 Σεπ Τεμβρίου, 20:30

Στάθης Κουκουλάρης

«Αυθεντικό νησιώτικο πανηγύρι»

Βαγγέλης Κουκουλάρης (λαούτο), Μάρθα Μαυροειδή (πολίτικο λαούτο & το τραγούδι),

Γιώργος Βεντουρής (κοντραμπάσο) και Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά)

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο: 10 ευρώ

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271499&catID=6
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *